Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗρώ Μπέζου: «Είμαι εσωστρεφής. Δεν θα έκανα διαφημίσεις γιατί δε θα αγόραζαν...

Ηρώ Μπέζου: «Είμαι εσωστρεφής. Δεν θα έκανα διαφημίσεις γιατί δε θα αγόραζαν τα προϊόντα μου»

- Advertisement -

Η Ηρώ Μπέζου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει, «Ηρακλής Μαινόμενος».

«Νομίζω ότι δεν μπορώ να το κάνω σωστά, ακόμα και αν ήθελα. Δεν είναι στη φύση μου η τηλεόραση, οπότε κάνω αυτό το οποίο γνωρίζω καλύτερα. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως χρειάζεται, για την προώθηση μιας δουλειάς, να υπάρξει μια εξωστρέφεια, εκεί θα ακολουθήσω όσο μπορώ, αλλά γενικά προσπαθώ να προστατεύομαι για να μην χάσω εμένα. Γίνεται και γελοίο, καμιά φορά, αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι. Δεν θα μπορούσα, για παράδειγμα, να κάνω διαφημίσεις στο Instagram, δεν θα αγόραζε κανείς τα προϊόντα μου».

Είναι το ίδιο επιφυλακτική σε όλες τις εκφάνσεις της ζωή της;

«Είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου η εσωστρέφεια. Είμαι, όμως, έντονη στις προσωπικές μου σχέσεις και σε ένα πιο ασφαλές πλαίσιο. Σε μια πρώτη επαφή με τα πράγματα είμαι πιο επιφυλακτική και προσπαθώ να προστατεύομαι».

Κινηματογράφος, θέατρο ή τηλεόραση;

«Ο κόσμος της τηλεόρασης δεν μου είναι οικείος. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν μπορώ να με φανταστώ να είμαι καλά εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν ευτυχής σε μια καθημερινότητα με πολύωρα γυρίσματα.

Δεν είμαι απόλυτη, γιατί δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Αλλά όσο μπορώ και κάνω άλλα πράγματα που είναι απαιτητικά, χρονοβόρα και ψυχοφθόρα το αποφεύγω. Έχω κάνει ταινίες. Είναι υπέροχο μέσο ο κινηματογράφος, αλλά δεν νιώθω την οικειότητα που προσπαθώ να έχω με το θέατρο. Οι εμπειρίες που είχα μέχρι τώρα ήταν πολύ ευχάριστες, είμαι ανοιχτή στο να το μάθω.

Το θέατρο είναι το επάγγελμά μου. Δεν είμαι ταγμένη σε αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ και έχει πάντα κάτι να ανακαλύψεις.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα