Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς αντέδρασε όταν το Instagram διέγραψε topless φωτογραφίες της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς αντέδρασε όταν το Instagram διέγραψε topless φωτογραφίες της

Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει ζήσει κάποια χρόνια στις ΗΠΑ, συναντάει αγαπημένα της πρόσωπα και μαζί απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξεχνά να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram φωτογραφίες της από τις νέες εμπειρίες που αποκτά στα ταξίδια της.

Ωστόσο, αυτή την φορά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία διέγραψε το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε μερικές αποκαλυπτικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει topless. Το Instagram θεώρησε ότι οι εν λόγω λήψεις παραβιάζουν τους κανόνες του, καθώς αποτελούν προϊόντα γυμνού περιεχομένου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στη διαγραφή της συγκεκριμένης δημοσίευσης.Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βέβαια δεν παρέδωσε τα “όπλα”, αφού δημοσίευσε ξανά τις topless φωτογραφίες της. «Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς. Πού είναι το κακό σε ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα @instagram;», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα