Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή τη φώτο είδε ο SNIK και την κυνήγησε…Σκέτος πειρασμός!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή τη φώτο είδε ο SNIK και την κυνήγησε…Σκέτος πειρασμός!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέλο, με πολλές διακρίσεις στο χώρο. Έχει βραβευθεί ως Σταρ Ελλάς το 2011, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε κι εργαζόταν στην Νέα Υόρκη. Τώρα φυσικά είναι στην Ελλάδα, όπου την απολαμβάναμε στο πλατό του Greece’s Next Top Model στην θέση της στην κριτική επιτροπή.

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα. Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου.

Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Πλέον έχει τη δική της εκπομπή, που κάθε μεσημέρι γεμίζει τα σπίτια μας με χαρά, αγάπη και χρώματα. Η κοπέλα αυτή είναι άκρως χαρισματική και παρόλο που η εκπομπή της ακόμα δεν έχει τα απαιτούμενα νούμερα, εμείς την θαυμάζουμε και πιστεύουμε πως “το’χει”.

Η Ηλιάνα είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα. Κορμί λαμπάδα, αψεγάδιαστο πρόσωπο λαμπερά μεγάλα μάτια και φωτεινό χαμόγελο, που σε μαγεύει. Τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Snik, κάτι που έχει απασχολήσει πολύ τα media. Οι δυο τους δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και σίγουρα αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Οι δυο τους κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, είναι διαχυτικοί μεταξύ τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου, ενώ δεν λείπουν οι κοινές φωτογραφίες και stories στο Instagram.

Δείτε τη φώτο που σίγουρα τρέλανε τον SNIK αλλά και τα social media…Τι να πρωτοπούμε σκέτο ουρί του παραδείσου αυτή η γυναίκα!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα