Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗθοποιός του Game of Thrones αποκαλύπτει ότι οι σκηνές σεξ ήταν ένα...

Ηθοποιός του Game of Thrones αποκαλύπτει ότι οι σκηνές σεξ ήταν ένα χάος

Η τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» (GoT) έγινε, μεταξύ άλλων, γνωστή για μερικές από τις πιο ερωτικές, στιγμές -πολλές αρκετά περίπλοκες και έντονες, ωστόσο, σύμφωνα με την Τζέμα Γουίλαν, βγήκαν με ελάχιστη σκηνοθεσία.

Η 40χρονη ηθοποιός, που υποδύθηκε την Γιάρα Γκρέιτζο, μίλησε στη Guardian με αφορμή τη νέα σειρά «The Tower», όπου αποκάλυψε πώς ακριβώς γυρίζονται οι ερωτικές σκηνές στο «Game of Thrones» χωρίς τη βοήθεια ενός intimacy director  στη χορογραφία ή στο στήσιμο της σκηνής.

«Συνήθως, απλώς, έλεγαν: “Όταν φωνάξουμε πάμε, ξεκινήστε!”, και επικρατούσε ένα είδος χάους», παραδέχθηκε και πρόσθεσε ότι η έλλειψη σκηνοθεσίας έκανε τους ηθοποιούς να δεθούν μεταξύ τους και να φροντίζουν ο ένας τον άλλον.

«Υπήρχε μια σκηνή σε έναν οίκο ανοχής με μια γυναίκα και ήταν τόσο εκτεθειμένη,  που μιλήσαμε μαζί για το πού θα ήταν η κάμερα και με τι θα ένιωθε καλά», συνέχισε.

Η Γουίλαν επανέλαβε ότι η εκ των προτέρων συναίνεση και ο συνεπακόλουθος δεσμός ήταν έντονα στη συνεργασία της με τον Alfie Allen, που υποδύθηκε τηλεοπτικά τον αδερφό της, Theon.

Σε ένα επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν, οι δύο χαρακτήρες εμπλέκονται σε μια σεξουαλικά φορτισμένη στιγμή ενώ καβαλούν μαζί ένα άλογο -μια από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές της σειράς λόγω της αιμομικτικής φύσης της.

«Ο Άλφι έλεγε συνεχώς: “Είναι εντάξει; Πώς θα το κάνουμε να δουλέψει;”», είπε  η ηθοποιός, μιλώντας για την προετοιμασία της σκηνής. «Με τους intimacy directors, είναι χορογραφία – εσύ πας εκεί, εγώ πάω εκεί, και δίνεται άδεια και συγκατάθεση πριν ξεκινήσεις. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Στο παρελθόν, μιλώντας ξανά για την συγκεκριμένη σκηνή στο «Graham Norton Show», είχε αποκαλύψει πώς ήταν η σκηνή της οντισιόν της για το GoT -«Έπρεπε να το κάνω σε μια καρέκλα, κοιτάζοντας ευθεία μπροστά, πολύ πολύ δραματικά με έναν casting director στο δωμάτιο και έναν οπερατέρ που ένιωθε τεράστια ντροπή», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα