Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗθοποιός του «Κων/νου & Ελένης» παίρνει θέση: «Τάσσομαι υπέρ Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και...

Ηθοποιός του «Κων/νου & Ελένης» παίρνει θέση: «Τάσσομαι υπέρ Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Λιγνάδη»

Στήριξη στο πρόσωπο γνωστής ηθοποιού βρήκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εναντίον του.

Ο λόγος για τη Λίλιαν Αρχοντή που  έγινε ευρέως γνωστή ως «Φιόνα» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» η οποία σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού εξέφρασε δημόσια τη συμπαράστασή της προς όλους εκείνους που κατηγορούνται για σ$#0αλική παρενόχληση από γυναίκες -και όχι μόνο- συναδέλφους τους και κυρίως στον Πέτρο Φιλιππίδη τον οποίο -όπως δηλώνει- αγαπά πολύ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λίλιαν Αρχοντή

Με πολύ ωραία λόγια μίλησε και για τους Κώστα Σπυρόπουλο, Παύλο Χαϊκάλη και Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς».

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης της:

Θα συνεργαζόσουν με τους καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στόχαστρο των καταγγελιών;

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε μεγάλο μιούζικαλ που είχε φέρει από την Αμερική, με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε σίριαλ που ο ίδιος επέλεξε, αλλά και στο Ταμάμ. Συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μια ολόκληρη σεζόν που ήμουν προσωπική βοηθός του.

Η συνεργασία μας και με τους τρεις ήταν άψογη, τους γνωρίζω πολύ καλά από μέσα κι απ’ έξω. Γνωρίζω τον Παύλο Χαϊκάλη, είναι φίλος, εξαιρετικός άνθρωπος, τον εκτιμώ.

Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη τώρα, τον αγάπησα όπως τη σύζυγό του και τον γιο τους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα