Ζώδια και σεξ: Ποια ζώδια είναι φωτιά και λάβρα στο… κρεβάτι

0
849

Η σεξουαλικότητα ενός ατόμου δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του στο… κρεβάτι, αλλά ένα μείγμα πάθους, αισθησιασμού και συναισθημάτων. Κάποιοι τα έχουν όλα αυτά σε μεγάλη δόση και δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Κάποιοι άλλοι όμως, δεν εκφράζονται με τόση θέρμη στο κρεβάτι ή δίνουν το σώμα τους και όχι την ψυχή τους, δεν  «μπερδεύουν» το σεξ με τα συναισθήματα και δεν έχουν όλο το… πακέτο.

Παρόλο που στην ανάλυση μας θα εστιαστούμε στη θέση του Ήλιου, δηλαδή στο ζώδιο που εκπροσωπεί κάποιος, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι πρωταρχικό ρόλο παίζει και η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Εξάλλου αυτοί οι δύο πλανήτες παράγουν το… μείγμα της σεξουαλικότητας μας και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική μας συμπεριφορά. Οπότε ανάλογα με τη θέση τους μπορεί να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας θετικά ή αρνητικά. Ο Άρης ευθύνεται για το πάθος και η Αφροδίτη για τον αισθησιασμό και μαζί ανάβουν τους σπινθήρες που πυροδοτούν τη φωτιά. Αν θέλετε να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ, αν θέλετε να μάθετε σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη σας πατήστε εδώ.

Με βάση λοιπόν τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, προσδιορίζουμε ποια είναι τα πιο σέξι, τα πιο παθιασμένα και τα πιο αισθησιακά ζώδια. Ξεκινάμε την κατάταξη ανάποδα, δηλαδή από τα πιο «ψυχρά» για να φτάσουμε στο νούμερο ένα που είναι… φωτιά και λάβρα.

#12 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι (και μην το παίρνετε κατάκαρδα) δεν είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, διότι δεν θεωρούν την ερωτική πράξη ως την υπέρτατη ένωση δύο ατόμων. Όχι πως δεν κάνουν καταπληκτικό σεξ, αλλά δεν έχουν το πάθος και τον αισθησιασμό των άλλων ζωδίων. Είναι πιο μοναχικά και εγκεφαλικά πλάσματα και για αυτούς το σεξ είναι σεξ, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Εξάλλου και ο κυβερνήτης τους, ο Ουρανός, δεν τους βοηθά πολύ να δεθούν με τους άλλους και κρατάνε πάντα κάποια κομμάτια για τον εαυτό τους. Η αποστολή τους σε αυτόν τον κόσμο είναι άλλη, πιο πνευματική και δεν έχουν χρόνο να σπαταλούν για να απολαύσουν τον αισθησιασμό και δεν γίνονται έρμαια των παθών τους. Δεν λέω ότι δεν τους αρέσει το σεξ ή ότι δεν έχουν περάσει από τη ζωή τους πολλοί σεξουαλικοί σύντροφοι, αλλά η πεμπτουσία του σεξ για τους Υδροχόους είναι απλή και δεν χάνονται σε «περιττά» συναισθήματα. Για παράδειγμα, δεν θα καθίσουν μετά την ερωτική πράξη (αλλά ούτε και πριν) να αναλωθούν σε χάδια και αγκαλιές, αναλύοντας τον έρωτα τους, θα προτιμήσουν να μιλήσουν για το πρόβλημα που προκαλείται στη γη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Βέβαια αν η Αφροδίτη ή ο Άρης τους βρίσκεται σε πιο αισθησιακά ζώδια, το πράγμα αλλάζει. Για παράδειγμα αν η Αφροδίτη είναι στους Ιχθύς ή ο Άρης στον Σκορπιό, η ψυχρή τους πλευρά «λιώνει» και μπορεί να γίνονται τολμηροί σεξουαλικά.

#11 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι ντροπαλοί και αφοσιωμένοι εραστές, αλλά μέχρι να χαλαρώσουν και να αφεθούν στο αισθησιακό ταξίδι, μπορεί να έχουν ήδη κουράσει το ταίρι τους. Το γήινο αυτό ζώδιο, που κυβερνάται από τον Ερμή, εκφράζει την πιο πρακτική του πλευρά στον έρωτα και δεν έχει μεγάλη σχέση με το συναίσθημα. Επιπλέον, η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε θέση πτώσης, οπότε στερείται του αισθησιασμού της και γίνεται πιο… νευρική. Αν βάλουμε και στην εξίσωση ότι οι Παρθένοι έχουν και κάτι κολλήματα με τη λεπτομέρεια και μπορεί να κάθονται επί ώρες να αναλύουν τα πάντα, τότε χάνεται ο αυθορμητισμός και η παρόρμηση που χρειάζονται στο κρεβάτι. Μπορεί να θεωρείται προτέρημα για τους Παρθένους ότι είναι οργανωτικοί και τους αρέσει το πρόγραμμα, αλλά αυτό ισχύει στα εργασιακά θέματα. Το σεξ δεν σχεδιάζεται, διότι ο υπολογισμός σκοτώνει το πάθος και την απόλαυση. Βέβαια, αν ο σύντροφός τους είναι υπομονετικός και περάσει όλα τα «τεστ», τότε οι Παρθένοι θα καταφέρουν να χαλαρώσουν και να γίνουν πιο «δυνατοί» και γενναιόδωροι στο σεξουαλικό κομμάτι. Και επειδή όπως έχουμε πει η θέση της Αφροδίτης παίζει σημαντικό ρόλο, αν έχουν Αφροδίτη στον Ζυγό -που είναι η καλύτερη δυνατή θέση για το ζώδιο της Παρθένου- προσθέτει περισσότερο αισθησιασμό και κάνει το άτομο πιο σεξουαλικό, ιδιαίτερα τις γυναίκες.

#10 ΖΥΓΟΣ

Ίσως αποτελεί έκπληξη το ότι οι Ζυγοί δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των σεξουαλικών ζωδίων, αφού θα περίμενε κάποιος λόγω του κυβερνήτη τους, της Αφροδίτης, να βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα. Όμως τη… ζημιά την κάνει ο Άρης, που είναι δείκτης σεξουαλικότητας και δυστυχώς στον Ζυγό είναι σε αδυναμία. Ο Θεός του πολέμου και της διεκδίκησης στον Ζυγό χάνει τη δυναμικότητα του, παγώνει τη δράση του, αφού δεν τη χρησιμοποιεί για να κατακτήσει, αλλά θέλει να διατηρήσει την ισορροπία! Οι Ζυγοί είναι πολύ εκλεπτυσμένοι για να είναι το πιο σέξι ζώδιο, δεν μπορούν να έχουν το πάθος του πορθητή ή να παραδοθούν σε έναν τρελό έρωτα. Δεν παρασύρονται σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγουν τους συντρόφους τους προσεκτικά. Συνήθως προτιμούν άτομα ευγενικά, γοητευτικά, χωρίς εξάρσεις, κάτι σαν τον καθρέπτη τους. Δεν ρίχνονται εύκολα στην αγκαλιά του πρώτου… τυχόντα, εξάλλου είναι πολύ εγωιστές για να το κάνουν. Αν συνάψουν σχέση με κάποιον και τους καλύπτει κοινωνικά, τους θαυμάζει, τους κάνει κομπλιμέντα, δεν θα μπουν στη διαδικασία να ψάξουν το πάθος, συμβιβάζονται με μια καλή και λουστραρισμένη καθημερινότητα. Ο έρωτας για τους Ζυγούς είναι όπως ένας πίνακας υψηλής τέχνης, τον θαυμάζουν από μακριά. Δεν τους αρέσει η ταλαιπωρία ούτε το ρίσκο. Μόνο αν κάποιος Ζυγός έχει την Αφροδίτη του στον Σκορπιό, αλλάζουν λίγο τα δεδομένα και το πάθος κάνει την εμφάνιση του στις σχέσεις τους. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση του Άρη. Ένας Άρης στον Κριό ή το Σκορπιό, για παράδειγμα, θα τους κάνει σίγουρα πιο διεκδικητικούς!

#9 ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας και Δίδυμοι δεν είναι δύο έννοιες αντίθετες, ίσα ίσα αυτό το τόσο επικοινωνιακό ζώδιο αρέσκεται στο φλερτ και την επαφή. Όμως μέχρι εκεί, διότι στον αισθησιασμό μάλλον παίρνουν χαμηλή βαθμολογία. Και αυτό είναι το αδύναμο σημείο τους, που τους κατατάσσει σε αυτή τη θέση της λίστας. Οι Δίδυμοι είναι στοχαστές, ελκυστικοί, έξυπνοι, ομιλητικοί και χαρισματικοί στην προσέγγιση τους. Έχουν τον τρόπο τους να πλησιάζουν τον άλλον, να τον μαγεύουν και να τον αποπλανούν. Και εκεί που έχουν ψηλώσει τον πήχη των προσδοκιών και το αντικείμενο του πόθου τους θεωρεί ότι τα λόγια θα γίνουν πράξεις και θα ζήσουν παραμυθένιες και ρομαντικές στιγμές, έρχεται η αποκαθήλωση. Οι Δίδυμοι είναι ανήσυχα πνεύματα και το μυαλό τους τρέχει με εκατό, έτσι δεν μπορούν να απολαύσουν στιγμές απόλυτης παράδοσης. Θέλουν εναλλαγές παραστάσεων και δεν αντέχουν να μένουν με τις ώρες σε ένα κρεβάτι όσο και να απολαμβάνουν το σεξ. Αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο είναι η συζήτηση και το εγκεφαλικό ταίριασμα και όχι η συναισθηματική ολοκλήρωση μιας παθιασμένης επαφής. Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη είναι αρκετά αδύναμοι και ουδέτεροι στους Διδύμους και ο αισθησιασμός πάει περίπατο. Αυτό που ίσως διεγείρει τους Διδύμους είναι το ενδεχόμενο να απολαύσουν ερωτικά κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη. Η περιέργεια τούς ξεκλειδώνει την ψυχή και το μυαλό τους, που χρειάζεται διανοητική διέγερση και συνεχή ποικιλία. Μακροπρόθεσμα όμως, αυτό θα δυσκολέψει πολύ τον σύντροφό τους, καθώς θα πρέπει να ψάχνει τρόπους να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον τους. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι Δίδυμοι διατηρούν τον τίτλο της «πεταλούδας» του ζωδιακού που πετά από λουλούδι σε λουλούδι, διότι βαριούνται γρήγορα και αναζητούν νέες περιπέτειες, λαχταρώντας να ξεφύγουν από τη ρουτίνα που δεν αντέχουν με τίποτα. Φυσικά μια Αφροδίτη ή ένας Άρη στον Ταύρο δίνει μια πολύ διαφορετική εικόνα του ζωδίου των Διδύμων και στο σεξ.

#8 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι λαμβάνουν αυτή τη θέση όχι επειδή στερούνται σεξουαλικότητας, αλλά επειδή την εκφράζουν υπό προϋποθέσεις. Βέβαια, αν υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις μετατρέπονται σε ηφαίστεια, αλλά υπάρχει περίπτωση να μην «εκραγούν» ποτέ στη ζωή τους, εξαιτίας του συντηρητισμού που τους καταδυναστεύει. Ο αυστηρός Κρόνος που κυβερνά το ζώδιο «παγώνει» τον Άρη που είναι σε έξαρση στον Αιγόκερω και έτσι μπορεί να λειτουργήσει παθιασμένα μόνο με τον «κατάλληλο» σύντροφο. Δηλαδή, παρά το πάθος και την ορμή του Άρη, οι Αιγόκεροι χρειάζονται μια σοβαρή και δυνατή σχέση για να μπορέσουν να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους. Πρέπει να νιώσουν σιγουριά, να έχουν λάβει τα εχέγγυα της ασφάλειας για να βγάλουν τη «λάβα» που κρύβουν μέσα τους. Οι Αιγόκεροι δεν κάνουν απλώς σεξ, προσπαθούν να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή τους μέσω της πράξης και ίσως κάπου εκεί χάνουν και τον στόχο. Η ψυχρή λογική που σκιάζει όλη τους τη ζωή δεν τους αφήνει να παρασυρθούν σε επιπόλαιες σχέσεις και πολλές φορές δείχνουν ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για τη σεξουαλική ζωή. Παρότι προτιμούν να ακολουθούν τις παραδόσεις, βαθιά μέσα τους ονειρεύονται τολμηρές περιπέτειες, αλλά δεν τολμούν. Μόνο αν αποκτήσουν την πλήρη εμπιστοσύνη του συντρόφου τους, αφήνουν τον αυτοέλεγχο κατά μέρος και φτάνουν σε σημεία να εκπλήσσουν το ταίρι τους και τον εαυτό τους. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει μια δυνατή θέση του Άρη ή μια Αφροδίτη στον Υδροχόο, που θα κάμψει τα κολλήματα και τον συντηρητισμό.

#7 ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι θερμοί και αρκετά θαρραλέοι στο κρεβάτι, όμως παρότι πλασάρονται ως το… μπεστ σέλερ του σεξ δεν πληρούν όλες τις προδιαγραφές, τουλάχιστον όχι για μεγάλο διάστημα. Το βασικό «πρόβλημα» των Λεόντων είναι η τάση τους προς τον ναρκισσισμό και η αγωνία τους να εισπράξουν τον θαυμασμό και να ξεχωρίσουν. Το «εγώ» τους δεν μπορεί να μείνει στη σκιά και έτσι φλερτάρουν συνεχώς με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, διότι ξέρουν ότι μπορούν να καταπλήξουν τα… πλήθη. Όμως, με αυτή τους τη συμπεριφορά αυξάνουν τις προσδοκίες και στο τέλος απογοητεύουν. Εννοείται ότι κάνουν καταπληκτικό σεξ και είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσετε νέες εμπειρίες και ηδονές πέφτοντας με έναν Λέοντα στο κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού, αφού τους αρέσει να εντυπωσιάζουν τους συντρόφους τους και θέλουν να είναι οι καλύτεροι. Ο κυβερνήτης τους ο Ήλιος τους δίνει αρκετή ενέργεια και φως για να παίξουν τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο καλά. Όμως, αφού λάβουν την ικανοποίηση και τα εύσημα επαναπαύονται και σταματούν να παίζουν τον ρόλο του γοητευτικού και σεξουαλικού ινδάλματος και η έλλειψη ερωτισμού τους γίνεται εμφανής.

#6 ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι άτομα παθιασμένα, ανοιχτά και παιχνιδιάρικα. Τους αρέσει να δημιουργούν ατμόσφαιρα στις ερωτικές τους στιγμές και να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες. Η σεξουαλικότητα τους είναι αρκετά ανεβασμένη, γι’ αυτό και κατέχουν τον τίτλο του ασώτου. Μόλις ερωτευτούν, που δεν τους είναι πολύ δύσκολο, ξοδεύουν γενναιόδωρα και με ενθουσιασμό τα συναισθήματα τους. Όμως ο κυβερνήτης τους Δίας, δεν τους αφήνει να ησυχάσουν και να ρίξουν «άγκυρα» σε ένα ταίρι και να μείνουν σταθεροί. Είναι σαν τα μικρά παιδιά που συνεχώς ενθουσιάζονται με κάτι καινούριο και παρασύρονται. Είναι πολύ δραστήριοι για να μείνουν πιστοί. Το μάτι τους παίζει και η ψυχή τους επιθυμεί νέες απολαύσεις. Το περιστασιακό σεξ για τους Τοξότες είναι απλά μια υπέροχη εμπειρία και συνήθως το αναζητούν. Απολαμβάνουν τη στιγμή και δεν κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, αν η Αφροδίτη τους βρίσκεται στο γειτονικό ζώδιο του Αιγόκερω ή του Ζυγού αυτό μπορεί να μην ισχύει και να είναι πιστοί και συντηρητικοί. Επίσης, μπορεί να μείνουν με ένα ταίρι για μεγάλο διάστημα αν αυτό τους εξασφαλίζει την ελευθερία τους, δεν πλήττουν μαζί του και μπορεί να τους καθοδηγεί συνεχώς σε νέα μονοπάτια πάθους.

#5 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι κατατάσσονται στα πιο σέξι ζώδια, καθώς είναι εξαιρετικά ερωτικοί, ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Το σεξ μαζί τους είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και συγκινητικό, αφού προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους όχι μόνο σαρκικά, αλλά και ουσιαστικά. Η συναισθηματική σύνδεση που ζητούν την ώρα της πράξης, μετουσιώνει την ένωση σε μια υπέροχη εμπειρία. Το μότο της Σελήνης που τους κυβερνά είναι το «νιώθω» και κάνουν και το ταίρι τους να νιώσει το ίδιο δυνατά. Δεν είναι το ανεξάντλητο πάθος που τους καθορίζει, εξάλλου ο Άρης σε αυτό το ζώδιο είναι σε πτώση, αλλά ο συναισθηματικός τους κόσμος που υπερκαλύπτει και αντικαθιστά το πάθος με την πλήρη ικανοποίηση. Η φύση του Καρκίνου είναι να ευχαριστεί και να φροντίζει τον σύντροφο του, να προσφέρει απόλαυση, ευτυχία, ευχαρίστηση, χαρά και συναισθηματικό κορεσμό. Βέβαια, επειδή οι Καρκίνοι ξέρουν τι θέλουν και στη ζωή και στο σεξ, επιθυμούν ταυτόχρονα να λάβουν πίσω τα συναισθήματα και την ικανοποίηση που προσφέρουν, διότι είναι πολύ ευαίσθητοι και χρειάζονται ασφάλεια και ένα ρομαντικό περιβάλλον για να χαλαρώσουν και να μοιραστούν την ποιότητα τους. Οι Καρκίνοι μπορεί να μην έχουν την ορμή και το πάθος, αλλά είναι απόλυτα αισθησιακοί. Αντιμετωπίζουν το σώμα του συντρόφου τους σαν κάτι σπουδαίο και ιερό και το απολαμβάνουν. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με τα πιο σέξι ζώδια.

#4 ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που οι Κριοί δεν ανεβαίνουν στο βάθρο της τελικής τριάδας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι από τα πιο σέξι ζώδια. Ο κυβερνήτης τους Άρης τους έχει προικίσει με έντονη σεξουαλικότητα, αστείρευτη ενέργεια και τόλμη να διεκδικούν το αντικείμενο του πόθου τους και να του χαρίζουν στιγμές πάθους. Αν δε η Αφροδίτη τους βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ή των Ιχθύων, προσθέστε και τον αισθησιασμό στην εξίσωση, που δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό και τον απόλυτο εραστή. Το πάθος είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τους Κριούς και παρόλο που θέλουν τον ρομαντισμό δεν τον επιδιώκουν πάντα. Δεν τους οδηγούν τα συναισθήματα, αλλά η περιπέτεια. Είναι κυνηγοί και κινούνται με το ένστικτό τους. Ξεκινούν σχετικά νωρίς τη σεξουαλική τους ζωή και παραμένουν μέχρι τα βαθιά γεράματα τολμηροί στο σεξ και με ιδιαίτερη αντοχή. Απαιτούν από τον σύντροφό τους τη συνεχή εκτίμηση των ικανοτήτων τους και θέλουν να τους θαυμάζουν και να τους επαινούν. Οι περιπέτειες είναι το φόρτε τους και δεν φοβούνται να κάνουν σεξ στο πιο απροσδόκητο μέρος. Αγαπούν το ταξίδι της αποπλάνησης, αλλά βαριούνται τα πολλά προκαταρκτικά και μπαίνουν με ορμή και πολλές φορές με επιθετικότητα, στο κυρίως πιάτο. Προσπαθούν να κυριαρχούν, βαριούνται γρήγορα και για να μείνουν πιστοί σε μια σχέση δεν πρέπει να θεωρούν τον σύντροφό τους δεδομένο.

#3 ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα σέξι και ρομαντικοί και μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Παρότι φαίνονται εύθραυστοι και πάρα πολύ ευγενικοί, όταν πρόκειται για σεξ μεταμορφώνονται και παρασύρουν τους συντρόφους τους σε ατέλειωτα ταξίδια ηδονής. Με την αισθησιακή Αφροδίτη να βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο των Ιχθύων, ο ερωτισμός τους είναι αστείρευτος και τον χρησιμοποιούν ως εκφραστικό εργαλείο επικοινωνίας. Ο παραδοσιακός τους κυβερνήτης ο Δίας, δείχνει στους Ιχθύς την… άσωτη πλευρά τους και τους κάνει να είναι πολύ γενναιόδωροι στο σεξ και στην ποικιλία συντρόφων. Είναι εξαιρετικά αισθησιακοί και μπορούν να συντονιστούν εύκολα με οποιονδήποτε σύντροφο και θεωρούν την ικανοποίηση του ως προτεραιότητα. Επειδή η φαντασία είναι το δυνατό τους χαρτί, αν το ταίρι τους συντονιστεί με τον δικό τους ονειρικό κόσμο, τότε θα ζήσουν μαζί πολλές σεξουαλικές «μεταφορές» και μπορεί να εθιστούν σε παιγνίδια ρόλων. Επειδή κατά βάθος είναι ντροπαλοί και δεν διεκδικούν επιθετικά στον έρωτα, εξωτερικεύουν την πλευρά των σεξουαλικών φαντασιώσεων μόνο όταν ο σύντροφός τους, τους βοηθήσει να εκφραστούν. Βέβαια, είναι και αρκετά ρομαντικοί και ανοίγονται πολύ πιο εύκολα αν ο σύντροφός τους τους κάνει να αισθανθούν ότι ζουν σε ένα παραμύθι και ας εμφανίζεται ξαφνικά ντυμένος λύκος…

#2 ΤΑΥΡΟΣ

Επάξια παίρνουν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο οι Ταύροι, αφού είναι ένα από τα πιο ερωτικά και αισθησιακά ζώδια. Η Αφροδίτη που τους κυβερνά, τους έχει δώσει την αφρόκρεμα των θετικών χαρακτηριστικών της και αναζητούν συνεχώς τις ηδονές και τις απολαύσεις. Οι Ταύροι ζουν και πορεύονται μέσω των αισθήσεων και το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο για αυτούς. Θέλουν να αγγίζουν να νιώθουν, να μυρίζουν, να ακούν και να βλέπουν το αντικείμενο του πόθου τους. Να κάνουν τον γύρο του κορμιού τους και να τους απολαμβάνουν με όλες τις αισθήσεις τους. Δεν καθοδηγούνται από το πάθος και την ορμή, εξάλλου ο πολεμοχαρής και βιαστικός Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε αδυναμία, ο ερωτισμός τους είναι αργός, αλλά σταθερά ανοδικός. Μόλις αποκτήσει την ασφάλεια που έχει ανάγκη, μετατρέπεται σε έναν δυναμικό εραστή που είναι δύσκολο να φρενάρει τη σεξουαλικότητα του. Όταν οι Ταύροι βρεθούν με τον σύντροφό τους είναι πρόθυμοι να κάνουν πολλά, προκειμένου να ικανοποιήσουν και να ικανοποιηθούν. Γίνονται «εργάτες», δουλεύουν σκληρά για να διεγείρουν τη συναισθηματική φύση του συντρόφου τους και είναι ταυτόχρονα τρυφεροί και παθιασμένοι. Είναι πιο παραδοσιακοί, δεν τους αρέσουν οι πολλοί πειραματισμοί και δεν αφήνουν τον σύντροφό τους να κυριαρχήσει. Τους αρέσει να προσφέρουν και να δέχονται χάδια και να κυλιούνται σε όμορφα και μυρωδάτα υφάσματα. Θέλουν την ατμόσφαιρα και μισούν το χυδαίο. Απολαμβάνουν μετά το σεξ να κάθονται αγκαλιά με τον σύντροφό τους, να τον αγγίζουν και να πίνουν μαζί ένα ποτήρι καλό κρασί.

#1 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ… αυτό είναι οι Σκορπιοί και η πρώτη θέση τους ανήκει! Είναι το πιο σέξι, ενεργητικό και έντονο ζώδιο και συνδυάζει τα πάντα. Είναι τόσο πρωτόγονοι και τόσο εξελιγμένοι ταυτόχρονα, που κανείς άλλος δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους στον τρόπο που χειρίζονται τη σεξουαλικότητα τους. Η επιθυμία τους για σεξ είναι αδηφάγα και ακόρεστη. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης τους, ο Άρης, τους δίνει μια απίστευτη ενέργεια και ο μοντέρνος κυβερνήτης τους, ο σκοτεινός Πλούτωνας, τους κάνει πιο άπληστους και αχόρταγους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο τους βρίσκεται σε αδυναμία, οπότε ο αισθησιασμός δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Οι Σκορπιοί υπόσχονται άλλα επίπεδα σεξουαλικής εμπειρίας, πιο ψαγμένα, πιο ψηλά, εκεί που δεν φτάνουν άλλοι. Θέλουν την ένωση με το ταίρι τους ψυχή τε και σώματι και βουτάνε μαζί στο έρεβος του πάθους, για να εξυψωθούν στη συνέχεια στην κορυφή της ηδονής. Είναι τόσο έντονες και ακαταμάχητες προσωπικότητες, που μαγεύουν όποιον περάσει από το κρεβάτι τους και βέβαια γνωρίζουν ότι αυτό είναι το μεγάλο τους όπλο και το χρησιμοποιούν καταλλήλως. Είναι αινιγματικοί, απρόβλεπτοι και ευρηματικοί και συνδυάζουν σε σωστές αναλογίες την εκλεπτυσμένη με την σκοτεινή πλευρά τους, που εναλλάσσονται συνεχώς, καθηλώνοντας τον σύντροφό τους. Είναι εξαιρετικά άπληστοι και απελευθερωμένοι στο σεξ και πολλές φορές αρκεί και μόνο μια βραδιά για να μείνουν αξέχαστοι. Βέβαια, όσο εθισμένοι και αν είναι στο σεξ, επειδή είναι υπέρμετρα φιλόδοξοι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να απέχουν, αν πιστεύουν ότι θα είναι χρήσιμο για την καριέρα τους.

πηγή asibiliou.gr