Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyle«Ζόζεφιν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ...

«Ζόζεφιν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ τραγουδίστρια»

Στην κάμερα του «Πρωινού» και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ανερχόμενα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ έριξε τα «βέλη» του και για τα talent shows όπως το «Voice» και το «House of fame».

«Ζόζεφιν δεν θα έπαιζα με τίποτα στην εκπομπή γιατί δεν την θεωρώ τραγουδίστρια. Την θεωρώ μια πολύ ωραία κοπέλα, η οποία τραγουδάει σαν cartoon. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι είναι καθηγήτρια στο J2US. Είναι άλλο ένα ενδεικτικό του πόσο αστεία είναι μερικά show ή reality.

Τα παιδιά από τα talent shows δεν μπορούν να απορροφηθούν και νομίζω σιγά σιγά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν και τα ίδια. Γίνονται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους, για να έχει ένα κανάλι ένα τρίωρο τηλεοπτικό show.

Βλέπουμε καλλιτέχνες οι οποίοι είναι μέτριοι να λένε έλα στη δική μου ομάδα και θα σε κάνω μεγάλη και τρανή, ενώ τώρα πια ούτε εγώ δεν μπορώ να είμαι μεγάλος και τρανός. Ευνοήθηκαν άνθρωποι μέσα από το The Voice κάνοντας γνωστότερο το brand name τους, τη σφραγίδα τους, το ρεπερτόριό τους. Τα πρώτα χρόνια ευνοήθηκε πολύ η Μελίνα Ασλανίδου, τα τελευταία χρόνια ευνοήθηκε πολύ ο Μουζουράκης και ο Μαραβέγιας. Τα παιδιά, όμως, δεν ευνοήθηκαν».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα