Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖωδιακά ταίρια που θα σπάσουν κρεβάτια

Ζωδιακά ταίρια που θα σπάσουν κρεβάτια

Το σεξ είναι κάτι που – ιδανικά – κάθε ζευγάρι πρέπει να απολαμβάνει ισότιμα. Μία σου και μία μου, αλλά με σέξι τρόπο. Τώρα, οι ακριβείς ισορροπίες αυτού του «μία σου και μία μου» ποικίλλουν από ζευγάρι σε ζευγάρι. Το θέμα μας δεν είναι αυτό, το θέμα μας είναι ότι υπάρχουν και κάποια ζευγάρια που το σεξ δεν είναι απλώς αμοιβαία ευχαρίστηση.

Είναι γκράντε. Είναι μπλοκμπάστερ. Είναι το σεξ το άγριο και τρελαμένο που θα σκέφτεσαι μέχρι να πεθάνεις. Και αν νόμιζες ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς θα ταιριάξουν τα αστέρια, γελιέσαι. Συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις όλα.

Αιγόκερως και Παρθένος

Και οι δύο εκτιμούν την σοβαρότητα, τα μετρημένα λόγια και τις ακόμα πιο μετρημένες κινήσεις. Και τι συμβαίνει όταν δύο τέτοιοι άνθρωποι βρουν ο ένας τον άλλο και ερωτευτούν και νιώσουν εμπιστοσύνη πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα; Άρρωστο σεξ. Αυτό γίνεται.

Ζυγός και Κριός

Είναι 50% σεξ και 50% παράσταση stand-up, μιας και αντιμετωπίζουν και οι δύο εξίσου σοβαρά θέματα απόσπασης προσοχής (αλλά και ανάγκης για προσοχή). Από την άλλη, αυτό δεν θα γεννήσει προβλήματα εδώ. Ο Ζυγός προφανώς δεν γουστάρει να γέρνει η ζυγαριά προς κάποια κατεύθυνση. Ο δε Κριός λατρεύει την αλληλεπίδραση με ό,τι κι αν κάνει, οπότε τα παιδιά θα περάσουν υπέροχα.

Λέων και Υδροχόος

Εδώ η φάση είναι παρόμοια, αλλά με πολύ πιο σαφείς ρόλους. Ναι, έχουμε ξανά δύο ζώδια που έχουν ανάλογα θέματα με την προσοχή, αλλά ενώ ο Λέων προτιμά να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Υδροχόος δέχεται αυτή την συνθήκη με ευχαρίστηση. Προσοχή, μιλάμε μόνο για το σεξ: Στην αληθινή ζωή, οι Λέοντες δεν είναι τόσο παρτάκηδες, και οι Υδροχόοι σίγουρα όχι τόσο δοτικοί.

Ιχθείς και Καρκίνος

Η πιο βαθιά σύνδεση που μπορείς να σκεφτείς. Τόσο βαθιά, τόσο ερωτική, τόσο προσηλωμένοι ο ένας στα μάτια του άλλου. Είναι το πιο ανώμαλο σεξ του κόσμου; Όχι, και δεν τους πολυνοιάζει. Αν και κάτι BDSM σίγουρα θα παίξει πού και πού, οι Ιχθείς είναι γνωστοί μαζόχες. Και εδώ δεν μιλούσαμε αποκλειστικά για το σεξ.

Σκορπιός και Σκορπιός

Μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο ακραίες φαντασιώσεις ενός άλλου Σκορπιού, επειδή πιθανότατα είναι ο μόνος άνθρωπος που θα τις ακούσει και θα πει «Έλα ρε, κι εγώ το ήθελα αυτό».

Πηγή: in2life.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα