Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖέτα Μακρυπούλια: Το βίντεο - σπόντα μετά το χωρισμό της από τον...

Ζέτα Μακρυπούλια: Το βίντεο – σπόντα μετά το χωρισμό της από τον Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς ωστόσο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό του έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Η παρουσιάστρια ετοίμασε βαλίτσας και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα σε μαγευτικά μέρη της Ελλάδας. Ανάμεσα τους και το Πήλιο, όπου έμειναν σε μια τεράστια βίλα πέτρινη με πισίνα και μοναδική θέα.

Ωστόσο, αυτό που έκαμε μεγάλη εντύπωση, ήταν ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο η παρουσιάστρια φαίνεται να χαλαρώνει χορεύοντας στους ρυθμούς του τραγουδιού “Άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς εσένα”.

Τώρα αυτό το τραγούδι έπαιξε τυχαία μετά το χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ή ήθελε να περάσει ένα μήνυμα έμμεσα;

Το βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια με το τραγούδι σπόντα

 Νέα αρχή για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια

Όπως μαθαίνουμε, αρχικά η συμφωνία ήταν να αφήσουν τον χρόνο να γιατρέψει ακόμα μια μεγάλη κρίση που τους χτύπησε και αυτή την φορά την πόρτα και να είναι ξανά μαζί. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η συνήθεια, τα προβλήματα της πανδημίας αλλά και οι ψυχολογικές επιπτώσεις σε ένα ζευγάρι δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν.

Εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι τους στη Βούλα και να γυρίσει στο πατρικό της στον Κεραμεικό, αφήνοντας πίσω τον πρώην σύντροφό της που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας κατοικίας αμέσως μετά τον χωρισμό του, κλείνοντας μέσα μαζί και τις αναμνήσεις μιας άλλοτε ευτυχισμένης ζωής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα