Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖέτα Μακρυπούλια: Η αξέχαστη εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αξέχαστη εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά

Η Ζέτα Μακρυπούλια, έδωσε άλλο νόημα στα μεσημέρια πολλών τηλεθεατών, με την παρουσίαση τα τελευταία χρόνια του τηλεπαιχνιδιού Ρουκ Ζουκ…

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, και πρώην μοντέλο (ιδιότητα που ανασύρει καμιά φορά για επιλεκτικές δουλειές), δίνει ρεσιτάλ κάθε μεσημέρι με τις ατάκες και το χιούμορ της, αλλά ελάχιστοι στέκονται μόνο σε αυτά…ιδιαίτερα τα αρσενικά της κάθε παρέας.

Η Ζέτα είναι πανέμορφη  γυναίκα με αναλογίες …μοντέλου, ένα φωτεινό πρόσωπο και δύο ανοιχτόχρωμα μάτια, που “ζαλίζουν” τον τηλεθεατή που “βομβαρδίζεται” με τα κοντινά της  από τον επιδέξιο σκηνοθέτη, αφού η  παρουσία της …πρωταγωνιστεί!

Η Ζέτα, έχει αποδείξει ότι ξέρει να κινείται στον χώρο του θεάματος, πολλά χρόνια τώρα, από τα εφηβικά χρόνια της, διεκδικώντας τη θέση της την οποία κατέκτησε και πλέον απολαμβάνει την επιτυχία κατ’ αποκλειστικότητα…ως αγαπημένη των τηλεθεατών!

Η Ζέτα δεν προκαλεί, αν και η εμφάνισή της, της δίνει πολλά πλεονεκτήματα, οι χρόνοι της είναι αρκετά περιορισμένοι ένεκα επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά όταν βρίσκει την ευκαιρία διακοπών, τότε τις…απολαμβάνει.

Λατρεύει τη θάλασσα Ζέτα…και οι εξορμήσεις της τα καλοκαίρια στα νησιά δεν έχουν τελειωμό.

Οι δε εμφανίσεις της…”φωτιά”…και αξέχαστες!

Κάποιες ξεχωρίζουν και παραμένουν ακόμα στη μνήμη…γιατί η Ζέτα είναι λατρεμένη των παπαράτσι και οι εμφανίσεις της απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό.

Με ένα κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό, η Ζέτα αναδύεται από τη θάλασσα και …μοιράζει υπογλώσσια χαπάκια για να αποφευχθούν τα εμφράγματα.

Δείτε την αξέχαστη εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εμφράγματα

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα