Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖέτα Δούκα: Το απόλυτο σώμα-Η βουτιά στην πισίνα και η πίσω όψη...

Ζέτα Δούκα: Το απόλυτο σώμα-Η βουτιά στην πισίνα και η πίσω όψη που θα σε βάλει σε πολύ ”κακές” σκέψεις!

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1973 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Από την ηλικία των 15 ετών, και για τα επόμενα 10 χρόνια, αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές ενώ ήρθε αντιμέτωπη με την ανορεξία.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της: “Έχω ζήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου με το δυσκολότερο όλων την ιστορία που πέρασα με την ανορεξία και τη βουλιμία από τα 15 μου μέχρι τα 25-26. Οι διατροφικές διαταραχές είναι ψυχικές αρρώστιες και ο ρίζες τους είναι πολύ βαθειά.

Σε ηλικία 17 ετών ήμουν 42 κιλά, για 9 μήνες δεν είχα περίοδο, με συνέπειες γενικότερα σε όλο μου το σώμα”. Αφού ενηλικιώθηκε ξεκίνησε να εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Κάποια στιγμή αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνει ηθοποιός.

Έτσι ξεκίνησε τις σπουδές της στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος απ’ όπου αποφοίτησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το 2000 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση στην κοινωνική σειρά της ΕΤ1 Εκτός πορείας, έχοντας ένα μικρό ρόλο.

Τη σεζόν 2001-2002 ήταν μέρος του καστ της σειράς του Alpha TV Νιρβάνα ενώ την ίδια περίοδο υποδύθηκε τη Λένα Ζουζού στην κωμική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο. Τη σεζόν 2003-2004 είχε το ρόλο της Αντιγόνης Καρύδη στη σειρά Το παιχνίδι της συγνώμης σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος, που την κατέστησε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, ήταν αυτός της επιχειρηματία Τζένης Επιτροπούλου στην κωμική σειρά του Mega Channel Η ώρα η καλή.

Εκεί τις σεζόν 2004-2006 συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τη Μπέσυ Μάλφα, τη Ρίκα Διαλυνά και την Κάρμεν Ρουγγέρη. Αποχώρησε από τη σειρά μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου όταν ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του ANT1 Πλάκα μου κάνεις τη σεζόν 2006-2007.

Το 2007 πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο “Έγκλημα στο Κολωνάκι” της αστυνομικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα. Από το 2007 μέχρι το 2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη στη ρομαντική κομεντί 1 μήνας και κάτι.

Η Ζέτα Δούκα είναι μια από τις πιο γνωστές και διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς. Πρόκειται για μια πολύ δυναμική γυναίκα, με εντυπωσιακή εμφάνιση. Φροντίζει πολύ τον εαυτό της και μάλιστα διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα. Την Ζέτα την γνωρίσαμε καλύτερα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, “Η ώρα η καλή”, με την Μπέσυ Μάλφα και το Πάνο Μιχαλόπουλο, όπου έκανε την όμορφη και μοιραία αδελφή, που αποτελούσε ανδρική φαvτασίωση!

Η όμορφη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, καθώς την έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, όπου σε όλους ανταποκρίθηκε τέλεια. Έχει παίξει σε κωμωδίες, σε δράματα και σε όλα αυτά, η ερμηνεία της ήταν μοναδική.

ζετα δουκα,ζετα δουκα,ζετα δουκα καρβελασ,ζετα δουκα γαμοσ,ζετα δουκα καρκινοσ,ζετα δουκα παιδι,ζετα δουκα instagram,ζετα δουκα παιδι ηλικια,ζετα δουκα κιλα

Εκτός όμως από την ηθοποιία, διαθέτει κι άλλα ταλέντα, όπως η γυμναστική. Επίσης θα λέγαμε πως είναι μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα, που της αρέσει να προσφέρει στον συνάνθρωπο ή σε όποιον έχει ανάγκη! Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα, έχει ιδρύσει την μη κερδοσκοπική εταιρία ANASA, η οποία βοηθάει τα άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Η Ζέτα βέβαια είναι εξαιρετικά δυναμική και θέλει να φροντίζει το σώμα της, όσο και το πνεύμα της.

Έχει απόλυτα θηλυκό κοpμί, που…τρελαίνει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα