Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΖέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για κακή ποιότητα και δέχθηκε υβριστικά μηνύματα -...

Ζέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για κακή ποιότητα και δέχθηκε υβριστικά μηνύματα – Δείτε εικόνες

Την Κεφαλλονιά επισκέφθηκε η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα με την καλή της φίλη και σπουδαία συνάδελφο της Μαρία Ναυπλιώτου. Παρότι οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού, υπήρξε μια παραφωνία που τους χάλασε τη διάθεση.

Οι δύο φίλες επισκέφθηκαν ταβέρνα στο νησί και εκεί, όπως καταγγέλει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα, βρήκε ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της που μαρτυρά ότι ήταν αποφάγια προηγούμενου πελάτη. Επιπλέον, δεν ενημερώνει το κατάστημα ποιες τροφές είναι από κονσέρβα.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν τουλάχιστον ένα συγνώμη για την κακή εξυπηρέτηση του καταστήματος, η γνωστή ηθοποιός δέχθηκε υβριστικά μηνύματα τα οποία μεταξύ άλλων της έλεγαν «του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;» και άλλα σεξιστικά και υποτιμητικά μηνύματα.

Μάλιστα, σε συνέχεια του περιστατικού, η Ζέτα Δούκα υποστηρίζει ότι την επόμενη μέρα σε καφετέρια του νησιού – που όπως αποδείχθηκε άνηκε σε συγγενή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας- δέχθηκαν λεκτική επίθεση.

Δείτε τα μηνύματα:

0001_2
Η καταγγελία της Ζέτας Δούκα στον προσωπικό της λογαριασμό
0002_2
0003_2
0004_2

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα