Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕύη Βατίδου: Κούγια δες τι έχασες-Βίντεο φωτιά που ρίχνει το Instagram!

Εύη Βατίδου: Κούγια δες τι έχασες-Βίντεο φωτιά που ρίχνει το Instagram!

Όλοι γνωρίζουμε και θυμόμαστε το θρυλικό μοντέλο Εύη Βατίδου και την θυελλώδη σχέση που είχε με τον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια. Η Εύη στέφθηκε Μις Ελλάς το 1999 και αργότερα παντρεύτηκε τον πασίγνωστο δικηγόρο. Ο γάμος τους όμως όσο λαμπερά ξεκίνησε, τόσο άδοξα τελείωσε.

Μπορεί να έγινε διάσημη μετά την γνωριμία, το γάμο και τον χωρισμό από τον Αλέξη Κούγια, όμως η Εύη Βατίδου είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Η δίμετρη μελαχρινή καλλονή είναι 44ων χρονών και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότερη από ό,τι είναι. Είναι εξαιρετικά όμορφη και λαμπερή, χωρίς να έχει “πειράξει” τίποτα από το σώμα της.

Η ίδια έχει αναφέρει: «Επέμβαση δεν έχω κάνει καμία, μόνο ενέσιμα και λέιζερ. Έχω κάνει μόνο Botox, νήματα κι αυτό που κάναμε σήμερα βλεφαροπλαστική. Δεν έχω βάλει στήθος, δεν έχω κάνει τίποτα στο σώμα μου. Αισθάνομαι υπέροχα μετά από κάθε αλλαγή, νιώθω ότι δεν γερνάω. Δεν θέλω να γεράσω αλλά θα γεράσω όπως όλοι.»

Η Εύη Βατίδου έχει γεννηθεί το 1975. Ήταν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα και μάλιστα είχε συνεργαστεί με τη Voque. Προσέχει την εικόνα της, γυμνάζεται , κάνει διατροφή ενώ κατά καιρούς κάνει botox, νήματα ενώ έχει προβεί και σε βλεφαροπλαστική.

Πάντως αποτελεί εύλογα μία από τις ομορφότερες γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εικόνα της που γκρέμισε το Instagram θα στοιχειώσει και τα όνειρά σου…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα