Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕύη Βατίδου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα,...

Εύη Βατίδου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ρούχα, γιατί έχει πάρα πολλά κιλά»

Η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε μπροστά στις κάμερες, στα ρούχα που επιλέγει η Δανάη Μπάρκα, όταν παρουσιάζει την εκπομπή της, στο Mega.

Η Εύη Βατίδου που έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο μόντελινγκ κατά τη βραδινή της έξοδο την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου του 2024, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και σχολίασε το ντύσιμο των Ελληνίδων που κάνουν παρουσίαση εκπομπών στην τηλεόραση.

Η Εύη Βατίδου ανέφερε ότι δε θεωρεί τις Ελληνίδες παρουσιάστριες καλοντυμένες, ενώ για τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε ότι, «δεν μπορεί να πολυντυθεί γιατί έχει πολλά κιλά».

«Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνίδες παρουσιάστριες δεν είναι και πολύ καλοντυμένες. Για να υποστηρίξεις όλα τα ρούχα πρέπει να σου πάει κιόλας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολυντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Δε θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να δούμε το συγκεκριμένο styling. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Εύης Βατίδου.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, η Εύη Βατίδου είχε μιλήσει και πάλι σε δημοσιογράφους που την συνάντησαν μετά από νυχτερινή έξοδο, με τα λόγια της να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως: «Δεν θέλω να πω δημόσια για τις δουλειές μου, ούτε για τα εισοδήματά μου, ούτε για το πώς βιοπορίζομαι. Όσο λιγότερα ξέρει ο κόσμος για μένα, τόσο το καλύτερο».

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη ζωή μου. Δεν έχω κάποια σχέση, φαίνεται δεν είμαι για σχέση εγώ. Ο Θεός με έχει ορίσει να είμαι μόνη μου σε αυτή τη ζωή».

«Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη; Δεν ζητάω και πολλά – πολλά να σου πω την αλήθεια αλλά ίσως τελικά να μη μπορώ να συμβιβαστώ ή να βρω αυτό που θέλω. Δύσκολα τα πράγματα», σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Εύη Βατίδου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα