Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕφιαλτικός δεκαπενταύγουστος για τον Βέρτη – Του δέσμευσαν ακίνητα, αυτοκίνητα και εταιρείες

Εφιαλτικός δεκαπενταύγουστος για τον Βέρτη – Του δέσμευσαν ακίνητα, αυτοκίνητα και εταιρείες

Ένας ακόμη αχυράνθρωπος του Βέρτη – τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην Ελληνική δικαιοσύνη – προσέφυγε εναντίον του τραγουδιστή και κέρδισε νέα προσωρινή διαταγή δέσμευσης της περιουσίας. Και δεν αναφέρομαι στον Λογιστή του Νίκο Πολατίδη. Αυτό είναι άλλο μέτωπο.

Μάλιστα παρά την κλήτευση του με δικαστικό επιμελητή και επίδοση της κλήσης, στο σπίτι συνεργάτη του, όπου και έχει δηλώσει προσωρινή κατοικία ο τραγουδιστής μιας και τα δυο ακίνητά του στο Πανόραμα Βούλας και στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης τα έχει νοικιάσει (!), ο Βέρτης δεν παρέστη στη δίκη. Ερημοδικάστηκε.

Τι συνέβη;

Ο αχυράνθρωπος κατάφερε να εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή απαγόρευσης μεταβολής της νομικής και πραγματικής περιουσίας του αοιδού. Και αναφερόμαστε στα ακίνητα που διαθέτει στο Πανόραμα Βούλας στις οδούς Πίνδου και Δωδώνης αλλά και στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ακόμη για τα δυο αυτοκίνητά του ASTON MARTIN  και RANGE ROVER αλλά και μεριδίων των εταιρειών “ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ” ( 51% ) ΚΑΙ “ENTΕRTAINMENΤ PRODUCTIONS IKE” ( 80%), υπό τον όρο της συζήτησης της αγωγής στις 4-10-2021.

Όσο για τον αριθμό απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης; Αυτή είναι η 15010/12-8-2021.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα