Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕυρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά χώρισαν; Όλη η αλήθεια

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά χώρισαν; Όλη η αλήθεια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

διέψευσαν την κρίση στη σχέση τους, πραγματοποιώντας κοινές εμφανίσεις και καλοκαιρινές αποδράσεις.

Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες στις σχέσεις αποτελούν τα δυνατότερα συστατικά για μια συνύπαρξη με γερές και ουσιαστικές βάσεις.

Οι φήμες για κρίση στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εδώ και αρκετούς μήνες είναι έντονες. Ωστόσο, οι δυο τους περνούν καλά μαζί και έχουν ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπήρχε ανάμεσά τους.

Επειτα από την επιστροφή του παρουσιαστή και personal trainer από την Ασία όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star «Asia Express», ξεκίνησαν για το ζευγάρι οι καλοκαιρινές αποδράσεις.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στα Στύρα της Εύβοιας με την παρέα τους ενώ λίγο πριν είχαν προηγηθεί σύντομες διακοπές στην Κρήτη, αλλά και η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση που διέλυσε τις φήμες περί χωρισμού.

Το ζευγάρι έκανε κοινή έξοδο στο baby shower party που διοργάνωσαν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι λίγο μετά τον γάμο τους. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος έφτασαν μαζί στο event και έμειναν για αρκετή ώρα, με τους παρευρισκόμενους να περιγράφουν ένα ζευγάρι που περνά όμορφα και δείχνει ευτυχισμένο.

Λίγο πριν ο Κωνσταντίνος Βασάλος φύγει για τα γυρίσματα του «Asia Express», οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα να πυροδοτήσουν τις φήμες για σύννεφα στην πολύχρονη σχέση τους. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την κοινή τους συμμετοχή στο «Survivor».

Μετρούν πέντε χρόνια μαζί και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Από την πρώτη στιγμή η σχέση τους μπήκε στο μικροσκόπιο και τα ΜΜΕ έδειξαν να λατρεύουν το ζευγάρι. Στην πορεία ανακάλυψαν πως δεν τους εκφράζει η έντονη έκθεση και αποφάσισαν να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάσαμε πως το ζευγάρι ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση του, όμως και οι δύο θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για ένα τόσο σημαντικό βήμα, όπως είναι η δημιουργία οικογένειας.

Το τελευταίο διάστημα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει ρόλο παρουσιαστή στο πρωινό του Star. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου στο Mega, ξεκίνησε η συνεργασία του με το Star.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το ζευγάρι, ανανεωμένο, μόλις τακτοποιήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, σχεδιάζει να βρεθεί σε κάποιο ελληνικό νησί προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται.

Πηγή:Real

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα