Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕυαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της. Γόνος πασίγνωστης οικογένειας με...

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της. Γόνος πασίγνωστης οικογένειας με super market

Θέλετε να μάθετε για τον κούκλο σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή, που είναι γόνος πασίγνωστης οικογένειας με super market;Η Ευαγγελία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο εκείνη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική ζωή της.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση με τον 43χρονο επιχειρηματία και γόνο πασίγνωστη οικογένειας σούπερ μαρκετ, Σπύρο Λάζαρη.

Οι δύο τους μοιράζονται τον χρόνο τους μεταξύ Πόρου και Αθήνας, καθώς ο Σπύρος διατηρεί το ξενοδοχείο «Sirene Blue” στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Ο χειμώνας τους βρίσκει στο σπίτι τους στη Φιλόθεη , με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα ταξίδια και τις συναντήσεις με φίλους να γεμίζουν την καθημερινότητά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life η σχέση της Ευαγγελίας με τον Σπύρο φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία τρία χρόνια, όπου και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.


Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.

Ακόμη, όπως αναφέρει η Real Life, το ζευγάρι μετά την καραντίνα έκανε ένα pre-christmas ταξίδι επιλέγοντας τον αγαπημένο του προορισμό, το Μιλάνο.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία, κάτι το οποίο αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της στο instagram


«Ταξιδάκι στο εξωτερικό…μετά από πολυυυυύ καιρό..!!! Μιλάνο», είχε γράψει η Ευαγγελία σε μια φωτογραφία που πόσταρε.

Αυτή τη στιγμή, το πανέμορφο ζευγάρι βρίσκεται στον Πόρο, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό και των δυο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα