Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕτοιμάστε υπογλώσσια…Η νικήτρια του GNTM Κυβέλη ποζάρει και χαρίζει ΟΛΑ

Ετοιμάστε υπογλώσσια…Η νικήτρια του GNTM Κυβέλη ποζάρει και χαρίζει ΟΛΑ

Αδιαμφησβήτητα η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η νικήτρια του φετινού GNTM, είναι ο ορισμός του μοντέλου και παρότι το επιβεβαίωσε μέσα στο ριάλιτι του Star, τώρα το κλειδώνει μια για πάντα, με τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.Η Κυβέλη του GNTM, έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει ένα μοντέλο το οποίο θα κάνει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας και αυτό φάνηκε απο την πρώτη ημέρα που πέρασε την πόρτα για τις οντισιόν μπροστά στους κριτές.

Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η νικήτρια του Greece’s Next Top Model, είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει το ριάλιτι μοντέλων και στους τέσσερις κύκλους.

Μπορεί πολλά απο τα κορίτσια που πέρασαν να κάνουν καριέρα ήδη, άλλες μεγαλύτερη άλλες μικρότερη, καμιά όμως δεν έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να κάνει την τεράστια καριέρα, προσόντα που στην Κυβέλη ο θεός έχει δώσει απλόχερα.

Μπορεί η Όλγα Ντάλλα να ήταν πολύ πιο αγαπητή, μπορεί ο κόσμος να θέλει να μαθαίνει και να την βλέπει, σίγουρα όμως η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού δεν έχει όλα εκείνα που η Κυβέλη έχει σε αφθονία.

Τρανό παράδειγμα οι παρακάτω φωτογραφίες της νικήτριας του GNTM 4 που ανάρτησε η ίδια η Κυβέλη στο instagram!

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα