Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕρωτευμένη ξανά δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί...

Ερωτευμένη ξανά δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί – Ο νέος σύντροφος της Χαράς Παππά (ΦΩΤΟ)

Είναι μαζί παραπάνω από 6 μήνεςΟ χωρισμός τους ήταν αρκετά επεισοδιακός. Ποιος θα ξεχάσει τον Μπουράκ να βγαίνει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και να μιλάει για την Χαρά Παππά και το αντίστροφο; Μέχρι κι ένα χρόνο πριν, το 2021 μιλούσε για εκείνη και τον γάμο που σχεδίαζαν.

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από τριάμισι χρόνια σχέσης, όπως είπε ο Τούρκος ηθοποιός στο τουρκικό Μέσο TV100. Ο ίδιος ωστόσο διέψευσε το σενάριο ότι υπήρξε απιστία από την πλευρά του μοντέλου και πρώην παίκτριας του GNTM.

Οι δυο τους λίγο αργότερα προσπάθησαν για επανασύνδεση – καθώς έγινε γνωστό πως συναντιόντουσαν ξανά, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί κι από τους δυο – αλλά δεν τα κατάφεραν. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, το μοντέλο φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένο.

Η σχέση της πλέον μετρά παραπάνω από 6 μήνες και τα πρώτα stories έχουν… γίνει! Είναι τόσο ερωτευμένη, μάλιστα, που το “φωνάζει” με τις κινήσεις της καθώς τα σχόλια με καρδούλες δε λείπουν από τις αναρτήσεις του νέο τους συντρόφου εν ονόματι Στέφανο Τσαγκαράκη.

Χαμογελά ξανά η Χαρά Παππά

 

Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγω και για… συγκατοίκηση! Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το ζευγάρι είναι αχώριστο, κάθε μέρα όλη μέρα μαζί οπότε στις σκέψεις του υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να μείνουν στο ίδιο σπίτι αφού ο έρωτάς τους είναι φρέσκος και θέλουν να το ζήσουν στο 100%!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα