Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕργαλείο για όλες τις δουλειές! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη "γονατίζει" τους άνδρες

Εργαλείο για όλες τις δουλειές! Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη “γονατίζει” τους άνδρες

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model και ξεχώρισε για την ομορφιά της, πέρα από τις ικανότητές της ως μοντέλο. Από την πρώτη στιγμή, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε στα κάστινγκ και προκάλεσε το ενδιαφέρον των κριτών, ανάμεσά τους και ο Άγγελος Μπράτης, εξαιτίας της ιδιαίτερα girly εμφάνισης της, σαν τη Μαριαγάπη.

Το βιογραφικό της αναφέρει ότι κατάγεται από το Αγρίνιο και έχει σπουδές στην οδοντοτεχνική αν και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ νωρίτερα με το μόντελινγκ. Όπως όμως, μαρτυρά και το βιογραφικό της, στον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται. Και αυτό φαίνεται στο συγκλονιστικά καλλίγραμμο σώμα της.

kalifoni2

Βέβαια, όπως έχει δηλώσει η ίδια- και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πει όταν τη γνωρίσει κανείς- ότι «όλη μου τη ζωή ακούω κομπλιμέντα για την εξωτερική μου εμφάνιση. Πλέον θέλω να εκτιμήσουν και την προσωπικότητά μου». Πάντως, δεν έχει κρύψει τη λατρεία που έχει στα μαγιό, καθώς φωτογραφίζεται με τα αγαπημένα της μπικίνι και ολόσωμα όλους τους μήνες του χρόνου.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ποζάρει με τον δικό της τρόπο, αφήνει «εκτεθειμένες» τις αναλογίες της και γοητεύει τους πάντες. Το αποτέλεσμα, άλλωστε, είναι τόσο σέξι και αποκαλυπτικό, που ακόμη και ο πιο απαιτητικός δεν μπορεί παρά να εντυπωσιαστεί! Η ξανθιά καλλονή είναι το θηλυκό που θα ήθελε κάθε άνδρας δίπλα του. Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό με τις θεσπέσιες αναλογίες του σώματός της κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε ατόμου που την πλησιάζει.

Η γοητεία της είναι ακαταμάχητη, όπως και η φωτογένεια που έχει στον φωτογραφικό φακό. Κάθε της ανάρτηση μαγεύει το κοινό που την ακολουθεί. «H καλύτερή στιγμή της ζωής μου μέχρι τώρα ήταν όταν βγήκα από το Next Top Model και διαπίστωσα ότι τελικά οι δουλειές μου πηγαίνουν μια χαρά. Παρότι η Βίκυ Καγιά είπε όταν έφυγα, ότι δεν έχω ούτε το πάθος ούτε το γερό στομάχι για να τα καταφέρω στον χώρο της μόδας», είχε εκφράσει σε συνέντευξή της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα μικρό δείγμα της ατελείωτης ομορφιάς της:

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Γαρυφαλλιά Καληφώνη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα