Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕπικό το βίντεο της σέξι Ζωής Δημητράκου-Δεν ξέρεις τι χάνεις…

Επικό το βίντεο της σέξι Ζωής Δημητράκου-Δεν ξέρεις τι χάνεις…

Η αγαπημένη καλλονή μελαχρινή γυμνάστρια του MEGA, Ζωή Δημητράκου από πέρσι κιόλας με την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση μας καθήλωσε. Φέτος την απολαμβάνουμε καθημερινά και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, αλλά μας κέρδισε ακόμα περισσότερο και στο πλευρό του λατρεμένου μας Λεπά στο J2US.

Η κοπέλα είναι βγαλμένη από την φαντασία. Μελαχρινή, ψηλή με αγγελικό πρόσωπο και ατελείωτο σώμα, αποκλείεται να μην σε κάνει να λιώσεις σε οποιαδήποτε εμφάνισή της! Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αλλά τελικά την κέρδισε το μπάσκετ, όπου ασχολήθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο, φτάνοντας σε πρωταθλήματα.

ζωή δημητράκου mega, ζωή δημητράκου μπάσκετ, ζωή δημητράκου βιογραφικό, ζωή δημητράκου λευτέρης πανταζής, ζωή δημητράκου επεισόδια, ζωή δμητράκου just the 2 of us, ζωή δημητράκου μαγιό, ζωή δημητράκου ύψους, ζωή δημητράκου σχέση

Αυτή τη φορά μας άφησε άφωνους με το σούπερ εντυπωσιακό φόρεμά που φόρεσε στον τελικό του J2US εχθές, το οποίο της που τονίζει άψογα τις τέλειες αναλογίες της!

Δες εδώ τη φώτο από το Instagram και θα μας νιώσεις…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα