Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕξελίξεις με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη –...

Εξελίξεις με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη – Τι συνέβη με την περιουσία

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχουν πλέον και χαρτί διαζυγίου και είναι ελεύθεροι πια να προχωρήσουν στην προσωπική τους ζωή. Το διαζύγιο δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για κανέναν από τους δυο τους.

Δεν ήταν μόνο η επί πάρα πολλά χρόνια κοινή τους πορεία, αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που είχε αποκτήσει μαζί το ζευγάρι, το οποίο στάθηκε τόσο στα πολύ εύκολα όσο και στα δύσκολα. Κάποτε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη θεωρούνταν η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας και οι δυο τους κέρδισαν τεράστια ποσά η μεν από το τραγούδι και ο δε από το ποδόσφαιρο.

Μπορεί αυτές οι εποχές να πέρασαν ανεπιστρεπτί, με την οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει και τους δυο πολύ βαριά, παραμένουν όμως δυο άνθρωποι που σε καμία περίπτωση δε μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει φτωχούς.

Το αντίθετο. Έτσι, οι δυο τους έπρεπε να φτάσουν σε μια συμφωνία για τα περιουσιακά τους στοιχεία και οι πληροφορίες του περιοδικού Ciao αναφέρουν ότι παρά τις διαφωνίες, οι συζητήσεις με τους δικηγόρους τους διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο τους πολύ σύντομα κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα το σπίτι τους, το οποίο φυσικά κρατάει η Δέσποινα Βανδή για να μείνει εκείνη και τα δυο τους παιδιά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα