Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται τον εγγονό του Σκλαβενίτη (ΦΩΤΟ)

Ελληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται τον εγγονό του Σκλαβενίτη (ΦΩΤΟ)

«Σούσουρο» στη showbiz με τον εγγονό του Σπύρου Σκλαβενίτη να παντρεύεται Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, η οποία έχει «εξαφανιστεί» εδώ και περίπου δύο χρόνια!

 

Ο λόγος γίνεται για την Ευαγγελία Αραβανή.

Η Ευαγγελία Αραβανή ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της τα τελευταία αυτά χρόνια που έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτα, αφού ζει τον έρωτα της στο πλευρό του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη.

Κάποιοι μιλούν για γάμο που ίσως να έχουμε ακόμα και μέσα στο 2022. Άλλωστε το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια συζεί.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία.

Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Σύμφωνα με τη «Realnews», το ζευγάρι πρόσφατα διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νικηφόρος, και έπειτα από ένα 24ωρο γλέντησαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή και του Θέμη Αδαμαντίδη, γιορτάζοντας μετά μουσικής τα γενέθλια του Λάζαρη, με τον Λε-Πα να αφιερώνει στην Αραβανή το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα