Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλληνίδα μοντέλο: «Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου...

Ελληνίδα μοντέλο: «Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές»

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Μαρία Καλάβρια, η οποία μίλησε για τα χρόνια του modelling, το γάμο της αλλά και το διαζύγιό της, και τα παιδιά της.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ», ανέφερε το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας για όσα κάνει αυτή την περίοδο, ενώ αναφορικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια αποκάλυψε ότι «Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω».

«Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000», είπε το πρώην μοντέλο, προσθέτοντας πως «Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά».

Μιλώντας για την εξωτερικής της εμφάνιση και πώς καταφέρνει να διατηρείται σε τόσο καλή φόρμα, η Μαρία Καλάβρια είπε ότι «Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική».

«Όταν έμεινα έγκυος έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό, πήρα 25 κιλά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο γάμο αλλά και το διαζύγιό της, η επιχειρηματίες εξήγησε ότι «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου».

«Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο», περιέγραψε η ίδια, ενώ εξήγησε ότι «Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή».

«Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα», παραδέχτηκε, ενώ σχετικά με περίεργο φλερτ που έχει δεχτεί, είπε ότι «Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής».

«Το πρωί παίρνω παγάκια και τα βάζω στο πρόσωπό μου», είπε για την καθημερινή «ρουτίνα» ομορφιάς της.

Μιλώντας τέλος, για την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Μαρία Καλάβρια είπε ότι «Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα