Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Φουρέιρα: Οι νέες ολόσωμες φωτό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης - Πόζες...

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες ολόσωμες φωτό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης – Πόζες με στενό μπλε φόρεμα

Μια ανακοίνωση περί ακύρωσης όλων των συναυλιών της για φέτος το καλοκαίρι, έφερε στο προσκήνιο φήμες εγκυμοσύνης, τις οποίες η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.

Και παρά την έντονη αυτή φημολογία, η ίδια απολαμβάνει τις διακοπές της ανεβάζοντας παράλληλα στιγμιότυπα από ταξίδια της σε νησιά.

Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της, η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με ένα μπλε στενό φόρεμα, φορώντας από μέσα το μαγιό της κι εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει μια κοιλίτσα λίγο πιο φουσκωμένη από ότι συνήθως καθώς η τραγουδίστρια ήταν πάντα αδύνατη με το σημείο της κοιλιάς να είναι μόνιμα επίπεδο.

Στις συγκεκριμένες όμως φωτό η κοιλίτσα αχνοφαίνεται ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες που τη θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Γεγονός βέβαια είναι πως κάθε γυναίκα θέλει να μοιραστεί ένα τέτοιο γεγονός όταν νιώσει απόλυτα έτοιμη.

Η Ελένη εξάλλου ήταν πάντα από εκείνες τις επώνυμες που διατηρούσαν τις στιγμές της προσωπική της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προφανώς αυτό κάνει και τώρα.

Δες τις νέες της φωτογραφίες στη gallery

GALLERY

Μετά από την είδηση ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει αναβάλλει όλες της τις συναυλίες για το καλοκαίρι για λόγους υγείας, έχει προκύψει μεγάλη ανησυχία για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ίδια με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», αναφερόταν στην ανακοίνωση.

πηγή: gossip tv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα