Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Φουρέιρα: Για άλλη μία φορά ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό-Έχει βαλθεί να...

Ελένη Φουρέιρα: Για άλλη μία φορά ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό-Έχει βαλθεί να μας ΤΡΕΛΑΝΕΙ!

Το εκπληκτικό κορμί και η απίστευτη κίνησή της σαν αίλουρος, της προσδίδουν μία μοναδική χάρη, που έχει σαγηνεύσει όλο τον κόσμο. Μετά από την δυναμική εμφάνιση στην Eurovision όλη η Ευρώπη παραληρούσε μετά την δυναμική της εμφάνιση on stage.

Τις επισκίασε όλες και έφτασε στην κορυφή της καρδιάς μας.

Η Ελένη γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία δέκα ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα , λόγω των ταραχών που ξέσπασαν εξαιτίας του σκανδάλου των Πυραμίδων.

Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και την Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα.

αρχικά. ελενη φουρειρα,ελενη φουρειρα,ελενη φουρειρα μαγιο,ελένη φουρέιρα ηλικία,ελένη φουρέιρα τραγουδια,ελένη φουρέιρα instagram,ελένη φουρέιρα σχεση,ελενη φουρειρα χωρισ μακιγιαζ

ελενη φουρειρα,ελενη φουρειρα,ελενη φουρειρα μαγιο,ελένη φουρέιρα ηλικία,ελένη φουρέιρα τραγουδια,ελένη φουρέιρα instagram,ελένη φουρέιρα σχεση,ελενη φουρειρα χωρισ μακιγιαζ

Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Η Ελένη, όχι μόνο τα δίνει όλα σωματικά on stage, αλλά και ψυχικά. Το πάθος και η ενέργειά της ξεχειλίζουν και κάνουν το κοινό της να παραληρεί. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, που κάθε φορά που κοινοποιεί κάτι, γκρεμίζουν την πλατφόρμα του!

Δες την πως κατέβασε το Instagram…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Πηγή: neoblogs.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα