Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕλένη Μενεγάκη: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία...

Ελένη Μενεγάκη: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο

Η ξανθιά παρουσιάστρια με το μπρίο και το νάζι της, που παραμένουν αναλλοίωτα όσα χρόνια κι αν περάσουν, κατακτά τις καρδιές των τηλεθεατών και γιατί όχι και των ανδρών, αφού παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Η αθωότητα που βγάζει έρχεται ως «κόντρα ρόλος» στο παρουσιαστικό της μοιραίας ξανθιάς με το πληθωρικό μπούστο, γεγονός που «πυροδοτεί» εκρήξεις στις φαντασιώσεις.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές, όσα και με τα «περίεργα» ατυχηματάκια της, πολλά από τα οποία είναι σκηνοθετημένα με αξιοζήλευτη μαεστρία, όπως η ίδια μόνο ξέρει και μπορεί μοναδικά να πλασάρει…

Θρυλικές είναι οι εμφανίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, γνωρίζοντας πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι, και πως ο μαγνητισμός που εκπέμπει είναι αυτός που την έχει αναγορεύσει σε «βασίλισσα». Άλλοτε με εφαρμοστά φορέματα, άλλοτε με σιθρού,δείχνει ότι θέλει η ίδια να δείξει χωρίς ντροπές, ενδοιασμούς και αναστολές.

svg%3E

Η επιστροφή της στη μικρή οθόνη τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από έναν χρόνο απουσίας. Κι όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει να παραδώσει σύντομα τα σκήπτρα της.

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα