Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕκατοντάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Εκατοντάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και κάθε ανάρτηση της συγκεντρώνει πάνω από 20 χιλιάδες likes. Μπορεί να μετράει 52 χρόνια ζωής, ενώ να έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, ωστόσο, βάζει κάτω μέχρι και 20άρες.

Όσον αφορά το σώμα της, οφείλεται στην σωστή διατροφή, αλλά και την τακτική γυμναστική. Πολλά μυστικά όμως έχει και για το πρόσωπο της. Λόγω της δουλειάς της, που την θέλει να εργάζεται έως αργά το βράδυ και να βάφεται αρκετά συχνά, προσέχει πολύ την επιδερμίδα της.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή που έκανε χαμό

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της που συγκέντρωσε εκατοντάδες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της. Όλοι την αποθέωσαν γράφοντας πόσο κούκλα είναι.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Κύπρο με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Notes Live, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Μετά από ένα διάλειμμα που έκαναν για να απολαύσουν λίγες καλοκαιρινές διακοπές, το μουσικό δίδυμο επέστρεψε και πάλι στην πίστα, με την ίδια να πετάει με ένα τραγούδι και την σπόντα της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα