Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕιρήνη Παπαδοπούλου: Κόβει την ανάσα το νέο video της

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Κόβει την ανάσα το νέο video της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ και παρά τους κοιλιακούς της, παραμένει θηλυκή και πολύ όμορφη. Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με τη σέξι εμφάνισή της και το αγαλματένιο κορμί της και προκαλεί τον θαυμασμό τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Θέλοντας να δείξει την ευλυγισία της αλλά και το υπέροχο σώμα της ανέβασε βίντεο στο Ιnstagram στο οποίο γυμνάζεται φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι.

Ειρήνη Παπαδοπουλου: Λίγα λόγια για τη σεξι τραγουδίστρια

Η πανέμορφη Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στην Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Καζακστάν, στην κεντρική Σοβιετική Ένωση όπου και έζησε μέχρι τα 5 της χρόνια. Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη χειροσφαίριση την οποία συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος». Την ίδια ακριβώς περίοδο η Ειρήνη συμμετείχε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου. Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη νέα εκπομπή ταλέντων του ANT1 The X-Factor Greece. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).

 

 

 

πηγή alphafreepress.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα