Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕγκυος στα 51 της η Δέσποινα Βανδή! – Απίθανο δημοσίευμα (ΦΩΤΟ)

Εγκυος στα 51 της η Δέσποινα Βανδή! – Απίθανο δημοσίευμα (ΦΩΤΟ)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον απόλυτο έρωτα και δικαιούνται να αποκαλούνται ως το ζευγάρι της χρονιάς στην ελληνική showbiz, με τους δύο να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτό, που έψαχνε.

Μπορεί τον πρώτο καιρό να απέφευγαν τα «φλας» των καμερών και να μην επιθυμούσαν τη δημοσιότητα, αλλά τώρα είναι πιο άνετοι ως προς το θέμα αυτό. Για αυτό το λόγο, κιόλας, τους βλέπουμε να εκφράζονται έντονα ακόμη και μπροστά σε πολύ κόσμο, όπως έγινε στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη.

Ο γάμος και ο λόγος που οφείλεται… στον πελαργό

Τα σχέδιά τους, όμως, σύμφωνα με το «Yes Magazine» είναι πιο μακρινά από το να ζουν απλά τον έρωτά τους. Το ζευγάρι μοιάζει να έχει αποφασίσει να μείνει μαζί για πολύ καιρό ακόμη, χωρίς να αποκλείεται να τους δούμε σύντομα να παντρεύονται, αφού ήδη δείχνουν να έχουν προχωρήσει με το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο λόγος της βιασύνης αυτής, μάλιστα, μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σημαντικός και να έχει σχέση με… την έλευση του πελαργού. Η Δέσποινα, όπως αναφέρεται, γύρισε με καθυστέρηση από το Πήλιο και οι σκέψεις πήγαν στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης της στα 51 της χρόνια.

Yes Magazine έγκυος Βανδή

Από το περιβάλλον της υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι δεν έχει πάει σε κλινική για εξωσωματική. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε, ότι έχει μείνει έγκυος φυσιολογικά, αν και κρατά το στόμα της κλειστό προς το παρόν. Εφόσον αυτό είναι αλήθεια, όμως, δε θα μείνει για καιρό κρυφό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα