Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕίναι μαζί 5 χρόνια - Δείτε για πρώτη φορά την ξανθιά και...

Είναι μαζί 5 χρόνια – Δείτε για πρώτη φορά την ξανθιά και κούκλα σύντροφο του Νίκου Βέρτη (ΦΩΤΟ)

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή Πρωινό, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά γύρω από το τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με φανατικό κοινό και εκατοντάδες χιλιάδες φανς, παρόλα αυτά το δημόσιο προφίλ του είναι πάντα πολύ μετρημένο και οι εμφανίσεις του πάντα γίνονται με γνώμονα να προστατευτεί η προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρουν, όμως, πληροφορίες του dailymedia.com.gr, h σύντροφος του Νίκου Βέρτη είναι η Εμμανουέλα Κουκλινού, το μοντέλο το οποίο πριν μερικά χρόνια είχε απασχολήσει τα Μέσα όταν φωτογραφήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του ΟΦΗ, ούσα οπαδός του συλλόγου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του φωτογραφικού φακού και των χιλιάδων οπαδών της ομάδας.

Λίγα χρόνια μετά η Εμμανουέλα συνεχίζει την πορεία της στο μόντελινγκ και στο πλευρό του τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες της να είναι οι καλύτερες αποδείξεις.

Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Βέρτης

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα