Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔώρα Παντέλη: Οι γυμνές φωτογραφίες της που άφησαν εποχή

Δώρα Παντέλη: Οι γυμνές φωτογραφίες της που άφησαν εποχή

Η Δώρα Παντέλη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Πρόσφατα προχώρησε στην ανάρτηση δύο φωτογραφιών δείχνοντας μία άλλη πτυχή πέραν αυτής της αθλητικογράφου. Στις φωτογραφίες αυτές που ανέβασε στο Instagram, η αθλητικογράφος ποζάρει τόπλες, αλλά με γυρισμένη την πλάτη στον φακό.

Οι φωτογραφίες αυτές βέβαια με το που ανέβηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο κατακλύστηκαν από τα like του ανδρικού πληθυσμού.

svg%3E

Λίγα λόγια για τη Δώρα Παντέλη

Η Δώρα Παντέλη (Περιστέρι Αττικής, 26 Νοεμβρίου 1987), είναι Ελληνίδα πρώην καλαθοσφαιρίστρια και νυν αναλύτρια καλαθοσφαίρισης σε τηλεοπτικό δίκτυο. Ως αθλήτρια με ύψος 1,80μ. αγωνιζόταν στη θέση της Πάουερ φόργουορντ. Η ενασχόληση της με την καλαθοσφαίριση ξεκίνησε στην ηλικία των 12 ετών.

Συνολικά στη σταδιοδρομία της αγωνίστηκε σε οκτώ συλλόγους. Έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό τις σεζόν 2010-2011 και 2015-2016, όταν και κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος. Ο πατέρας της υπήρξε αθλητής στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Η Δώρα Παντέλη έχει associate’s degree στις επιστήμες και στην προϊατρική. Τελείωσε τα τέσσερα χρόνια σπουδών με πτυχίο στην αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία, ρητορική και παγκόσμια κουλτούρα με δύο υποειδικότητες: Η μία στο θέατρο και ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες, από ζωγραφική μέχρι μουσική, και η δεύτερη στις πολιτικές επιστήμες, νομική και φιλοσοφία. Επιπλέον, σπούδασε μεταπτυχιακά κλινική ψυχολογία και παράλληλα είναι βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα της ψυχολογίας. svg%3E

Επίσης κάνει σχολιασμούς και αναλύσεις μπασκετικών αγώνων σε τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ στις 19 Μαΐου 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε αγώνα Ευρωλίγκα στην Ελλάδα (μικρό τελικό του Final Four της Βιτόρια), ενώ υπήρξε και η τέταρτη γυναίκα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο του 2021, συμμετείχε ως καθηγήτρια υγείας και ευεξίας στο μουσικό ριάλιτι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, House of Fame La Academia. Η αθλητική της σταδιοδρομία διήρκεσε δεκαπέντε χρόνια. Αποσύρθηκε το 2016, σε ηλικία 29 ετών λόγω ”φόρτου εργασίας και ενασχόλησης με την ακαδημαϊκή και δημοσιογραφική της πορεία” όπως η ίδια έχει δηλώσει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα