Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔύσκολες ώρες για την Μενεγάκη - Τα “ζόρια” με το γιο της...

Δύσκολες ώρες για την Μενεγάκη – Τα “ζόρια” με το γιο της μετά την απόφαση του να…

Η παρουσιάστρια καλείται να διαχειριστεί μια μεγάλη ανατροπή και αυτή έχει να κάνει με το γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος έγινε 18 χρονών. Όπως πάντα αναφέρει το ρεπορτάζ περιοδικού, ο Άγγελος ήταν να φύγει μέσα στους επόμενους μήνες για την Αγγλία, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει τις σπουδές του.

Παρόλα αυτά και ενώ όλα ήταν συνεννοημένα, αποφάσισε τελικά να μην φύγει φέτος, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στη μητέρα του.

Γιατί θέλει να μείνει στην Ελλάδα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη;

  • Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άγγελος Λάτσιος, δεν θέλει να φύγει, λόγω της σχέσης του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία. Η νεαρή κοπέλα ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα τον ακολουθούσε, πλέον άλλαξε γνώμη και μετά από αυτό, ο Άγγελος δεν θέλει να φύγει μόνος του για την Αγγλία.
  • Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το μεγάλο του πάθος. Μάλλον, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής. Του αρέσουν τα θαλάσσια και extreme sports και ετοιμάζεται να κάνει το δικό του κανάλι στο Youtube με αυτή τη θεματολογία.

Πληροφορίες απο Ciao

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα