Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔιαζύγιο βόμβα για γνωστή πρωταγωνίστρια

Διαζύγιο βόμβα για γνωστή πρωταγωνίστρια

Νέο διαζύγιο στον καλλιτεχνικό χώρο;

Η πρωταγωνίστρια και θεατρικός συγγραφέας ακούγεται πως βρίσκονται μια ανάσα πριν το διαζύγιο αλλά ακόμα δε διαψεύσθηκε ή επιβεβαιώθηκε κάτι.

 

Συσσωρεύονται οι ενδείξεις ότι η Αυστραλή σούπερ σταρ του Χόλιγουντ και ο θεατρικός συγγραφέας ετοιμάζονται να χωρίσουν έπειτα από 24 χρόνια κοινής πορείας.

Σύννεφα κρίσης μαζεύτηκαν πάνω από τον γάμο της Κέιτ Μπλάνσετ, που κρατούσε γερά από το 1997, καθώς οι άσχημες ενδείξεις που συσσωρεύτηκαν είναι πολλές. Η Αυστραλή σταρ του Χόλιγουντ όχι μόνο πέταξε τη βέρα της, αλλά έβγαλε στο σφυρί την οικογενειακή βίλα στη Μελβούρνη, ενώ έχει μήνες να εμφανιστεί δημόσια με τον σύζυγό της.

Το καμπανάκι του συναγερμού για την κατάσταση του γάμου της 54χρονης ηθοποιού με τον 58χρονο θεατρικό συγγραφέα Άντριου Απτον άρχισε να χτυπάει σαν τρελό στους δημοσιογραφικούς κύκλους μετά την εμφάνισή της την Κυριακή στην τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA. Οι αετομάτηδες πρόσεξαν ότι αντί για τη βέρα της φορούσε δαχτυλίδι με ένα εντυπωσιακό σμαράγδι.

Ψάχνοντας μία μία τις φωτογραφίες από προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις της Μπλάνσετ το περιοδικό «Woman’s Day» διαπίστωσε ότι η ηθοποιός δεν φορούσε τη βέρα της ούτε στις 6 Φεβρουαρίου σε εκδήλωση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Γυρίζοντας ακόμη πιο πίσω τον χρόνο ανακάλυψε ότι η βέρα έλειπε από το χέρι της και πέρυσι τον Οκτώβριο σε επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Εντύπωση προκάλεσε στα σαΐνια του περιοδικού και το γεγονός ότι από το πλευρό της Μπλάνσετ στα BAFTA έλλειπε ο Απτον, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρεις γιους. Κάνοντας φίλο και φτερό τις φωτογραφίες διεθνών πρακτορείων ανακάλυψαν ότι το ζευγάρι δεν έχει θεαθεί μαζί εδώ και μήνες.

Photo by Cate Blanchett 🪄 on February 14 2024. May be an image of 3 people suit blazer and dinner jacketΤελευταία φορά ήταν πέρυσι τον Αύγουστο, όταν ο φωτογραφικός φακός παπαράτσι τούς έπιασε να κάνουν διακοπές στην Ιμπιζα.

Στις παραπάνω ενδείξεις ήρθε να προστεθεί η αποκάλυψη ότι προ ημερών η Μπλάνσετ και ο Απτον έβγαλαν προς πώληση την έπαυλή τους στη Μελβούρνη, με την τιμή να αρχίζει από 2.100.000 ευρώ.

Photo by Cate Blanchett 🪄 on February 14 2024. May be an image of 2 peopleΤο ζευγάρι ζει μόνιμα στη Βρετανία από το 2015, γεγονός που γέννησε την υποψία ότι μπορεί να πουλάει το ακίνητο στην Αυστραλία για να είναι πιο εύκολο το μοίρασμα των περιουσιακών του στοιχείων σε ένα ενδεχόμενο διαζύγιο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα