Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔιάσημη παίκτρια Survivor με τεράστιο μπούστο και σκίσιμο στο φόρεμα

Διάσημη παίκτρια Survivor με τεράστιο μπούστο και σκίσιμο στο φόρεμα

Απο την πρώτη στιγμή που η Πελαγία Καζολέα έκανε την εμφάνιση της στο Survivor δεν ξεχώρισε για τις αθλητικές της ικανότητες, αλλά για πολλά άλλα πράγματα.

Κατάφερε βέβαια να πάρει αρκετές νίκες σε ένα διάστημα, αυτό όμως επειδή είχε καλό στόχο και ηρεμία στις βολές της, αλλά ουσιαστικά δεν την θυμάται το τηλεοπτικό κοινό λόγω των αθλητικών της προσόντων.

Η εμφάνιση της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν όμως εντυπωσιακή ειδικά όταν φορούσε το μαγιό της! Τα σωματικά της προσόντα ήταν αυτά που την έκαναν να ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι. Αυτός ήταν και ο λόγος που έγινε μια απο τις αγαπημένες του σκηνοθέτη.

Ο μάγος του Survivor πολλές φορές έπαιξε πολλές φορές μπάλα μαζί της και εκτός πίστας, αφού ήταν μια απο τις παρουσίες που ειδικά στην θάλασσα προκάλεσε πανικό.

Η Πελαγία Καζολέα κάνει προώθηση μέσα απο το instagram ρούχα. Δεν είναι η μόνη που εκμεταλλεύτηκε με αυτόν τον τρόπο την δημοσιότητα που κέρδισε απο το ριάλιτι.

Στην τελική ανάλυση γιατί να μην το κάνει. Εδώ το έκαναν ατάλαντες και κακάσχημες, δεν θα το κάνει μια κουκλάρα σαν την Πελαγία;

Σήμερα η Πελαγία έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για μια εφαρμοστή φόρμα σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς. Όσοι την είδαν κατάλαβαν απο την πρώτη στιγμή ότι τόνιζε ιδιαίτερα το εντυπωσιακό ντεκολτέ της!

Το βίντεο της είναι πραγματικά καθηλωτικό

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα