Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Συνεχίζει...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Συνεχίζει την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του», λέει η σύντροφός του

- Advertisement -

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Η σύντροφος του επιτυχημένου καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, η Άννα Σταθάκη είπε ότι: «Την Τετάρτη, έπειτα από 42 ημέρες, ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης! Δόξα τω Θεώ! Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση την φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του!».

Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα είχε μιλήσει το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Τότε, είχε αναφέρει: «Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά-σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε πιστεύω».

«Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω από όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», είχε προσθέσει.

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα