Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Κόκοτας: Θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο – Τα...

Δημήτρης Κόκοτας: Θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

- Advertisement -

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας,ύστερα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα (2/7) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Στην αρχή, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε πως: «Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού».

Επίσης, η Ματίνα Παγώνη εξήγησε ότι: «Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να πάει στο κέντρο αποκατάστασης προς το παρόν. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα