Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔεν φαντάζεστε τι έχει αλλάξει εδώ και χρόνια στη ζωή της η...

Δεν φαντάζεστε τι έχει αλλάξει εδώ και χρόνια στη ζωή της η Δέσποινα Βανδή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων αν την έχει τρομάξει ποτέ η προβολή, τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει την καρδιά της “πέτρα” αλλά και τι έχει αλλάξει πλέον στις διατροφικές της συνήθειες.

Η διάσημη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Greece μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret των “Παραπολιτικών” και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Διάβασε ένα μέρος της συνέντευξής της:

Υπήρχαν στιγμές που σας τρόμαξε η τόσο προβολή;

Δεν με τρόμαξε ποτέ η προβολή. Με ενόχλησε το ότι υπήρχαν φορές που ήθελα την ησυχία μου και δεν την είχα.

Νέο τραγούδι, “Πέτρα”. Για ποιον λόγο μπορεί να γίνει η δική σας καρδιά πέτρα;

Η αλήθεια είναι ότι και η απογοήτευση είναι μέσα στη ζωή και το δικαίωμα στο λάθος είναι ανθρώπινο. Έχω την τάση γενικότερα να δικαιολογώ και να αιτιολογώ συμπεριφορές, γνωρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν νιώθουν ενδεχομένως με τον ίδιο τρόπο που νιώθω και εγώ. Έχω νιώσει ωστόσο να πετρώνει η καρδιά μου και αυτό έχει να κάνει καθαρά με το θέμα της εξαπάτησης.

Σας έχει επηρεάσει η καραντίνα;

Αρκετά. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, να ησυχάσω και να παρατηρήσω καλύτερα τη ζωή μου. Από εκεί και πέρα, βρέθηκα και εγώ μέσα στη δίνη των κοινωνικών προεκτάσεων που είχε όλη αυτή η ιστορία της πανδημίας, από το να διαχειριστώ την ψυχολογία των παιδιών μου, που ήταν κλεισμένα στο σπίτι, την ψυχολογία του να μην μπορείς να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς μέχρι και τη στέρηση της προσωπικής μου έκφρασης και επαφής με τον κόσμο μέσα από το τραγούδι.

Πάσχα στο χωριό… δεν έχει φέτος! Πού θα το περάσετε;

Αν η μόνη μου επιλογή είναι το Ντουμπάι, λέω να το περάσω στην Αθήνα (γέλια).

Πώς θα επιμεληθείτε το πασχαλινό τραπέζι;

Είναι χρόνια που δεν τρώω κρέας και ούτε και τα παιδιά μου, οπότε θα έχουμε από όλα τα άλλα καλά που έχει ένα εορταστικό τραπέζι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα