Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔεν πάει ο νους σας: Παντρεμένος με πασίγνωστη δημοσιογράφο, ο αγοραστής του...

Δεν πάει ο νους σας: Παντρεμένος με πασίγνωστη δημοσιογράφο, ο αγοραστής του Cash or Trash Θάνος Μαρίνης

Ο Θάνος Μαρίνης, ένας από τους αγοραστές του Cash Or Trash, που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη, μιλάει για τη δημοσιογράφο σύζυγό του και τους δύο γιους τους.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα από τις σπουδές Οικονομικών στην Αγγλία, αναδείχτηκε νικητής της ελληνικής βερσιόν του παιχνιδιού επιχειρηματικότητας “The Apprentice”, που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όπως υπογράμμισε ο Θάνος Μαρίνης «κατάφερα στα 28 μου να κερδίσω ένα πολύ δυνατό ποσό. Αν και διαγωνιζόμασταν για μια θέση εργασίας στην ΙΜΑΚΟ, στην οποία πήγα, πήρα και 200.000 ευρώ. Μια καλή αρχή για να κάνω τις πρώτες μου επενδύσεις. Έμεινα στην εταιρεία για δύο ακόμη χρόνια και συνδύασα τη δουλειά εκεί μαζί με το τρέξιμο της μονάδας παραγωγής που είχαμε στη Μάνδρα Αττικής. Εκεί γνώρισα και τη Σόνια (σ.σ. Καζόνι), ήταν διευθύντρια στο Pink Woman και μετά για πολλά χρόνια στο Nitro. Αυτό που λέμε καμιά φορά “πώς τα φέρνει η ζωή;”. Ε, τα έφερε έτσι η ζωή».

 

Με τη σύζυγό του, απέκτησαν δύο γιους, τον 13χρονο σήμερα Κρις και τον 11χρονο Ίωνα και όπως επισημαίνει για τα παιδιά του «πραγματικά τα παιδιά μας ήταν ό,τι πιο ωραίο έμεινε από τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν μετά την οικονομική κρίση».

Ο Θάνος Μαρίνης μιλάει στους γιους του για το χρήμα

Ερωτηθείς πώς είναι να μεγαλώνει με άλλα δύο αγόρια μέσα στο σπίτι, ο Θάνος Μαρίνης απαντάει «ωραία ερώτηση. Βέβαια αυτή πρέπει να την κάνεις στη Σόνια, που ζει με τρεις άντρες. Εγώ έμαθα έτσι, γιατί στην οικογένειά μου είμαστε τρία αγόρια. Έχω τα αδέλφια μου, τον Μάριο και τον Αλέξανδρο. Μάλιστα τα παιδιά είναι σε μια φάση που μου θυμίζουν εμένα και τα αδέλφια μου. Είναι πολύ ωραία. Μεγάλωσα μαθαίνοντας από τους γονείς μου να κάνω δουλειές κι αυτό ήθελα να το περάσω και στα παιδιά μου. Να μην περιμένουν να τα έχουν όλα στο πιάτο, να είναι ενεργοί στην οικογένεια. Παράλληλα τώρα που έχουν μπει σε μια άλλη φάση ηλικίας, ξεκινάω να τους μαθαίνω πράγματα που δυστυχώς το σχολείο δεν τους μαθαίνει. Να καταλάβουν πόσες απεριόριστες δυνατότητες έχουμε ως πνευματικά όντα και βέβαια τους μιλώ και για το χρήμα. Πώς μπορείς να το κάνεις να δουλέψει για εσένα και ότι δεν είναι ταμπού. Γιατί δουλεύουμε όλη μας τη ζωή για το χρήμα και στο σχολείο δεν λέμε κουβέντα για αυτό;».

Στην ερώτηση αν οι γιοι του παρακολουθούν τον μπαμπά τους στην τηλεόραση, επεσήμανε «παρακολουθούν, αλλά δεν είναι και οι πιο θερμοί οπαδοί μου. Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν όταν γυρνώ από τα γυρίσματα και με ρωτάνε “μπαμπά, τι αγόρασες;”. Ξέρεις τι συμβαίνει; Πλέον έχει αλλάξει η τάση και το χαίρομαι. Είναι η γενιά του Tik Tok που μέσα σε 30 δευτερόλεπτα έως ενάμισι λεπτό μάξιμουμ πρέπει να τους δώσεις όλη την πληροφορία, να την επεξεργαστούν και να την κρατήσουν ή να την πετάξουν. Η νέα γενιά σκέφτεται και εκλαμβάνει την πληροφορία πολύ πιο γρήγορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Πολλοί το κατηγορούν, αλλά εγώ λατρεύω την τεχνολογία. Ο άνθρωπος εξελίσσεται κι αυτό είναι μέρος της εξέλιξής του».

Και προσθέτει ο Θάνος Μαρίνης «αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι γονείς είναι ότι τα παιδιά τους δεν είναι κτήμα τους και ποτέ δεν θα κάνουν τα παιδιά που έφεραν στη γη αυτό που δεν πέτυχαν οι ίδιοι. Είναι αυτόνομες υπάρξεις. Σκοπός είναι να βρουν τον δρόμο και τη δική τους ευτυχία. Αν είσαι ευτυχισμένος, θα τα καταφέρεις όλα και θα ζεις τη ζωή που θέλεις. Ζούμε δυστυχώς σε μια κοινωνία που μας νοιάζουν οι γνώμες των άλλων. Εμένα έπαψε να με νοιάζει η γνώμη των άλλων, ειδικά μετά τα 40. Και δεν φταίει η κρίση των 40, που λένε. Εγώ είμαι της αναζήτησης και της τόλμης. Δεν φτιάχνω λοιπόν τη ζωή μου με βάση τις γνώμες τρίτων. Σέβομαι τη γνώμη των αγαπημένων μου, αλλά και πάλι κρατάω τα δικά μου “θέλω” και έτσι προχωρώ. Ίσως είναι και η εμπειρία της ζωής. Μετά τα 40 δεν το τρως και τόσο εύκολα το κεφάλι σου. Κακά τα ψέματα, όλοι μας απέναντι στον καθρέφτη ξέρουμε ποιοι είμαστε…».

Θάνος Μαρίνης οικογένεια

Θάνος Μαρίνης οικογένεια

 

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα