Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔεν θα το πιστέψεις - Αυτός ο Έλληνας νικητής ριάλιτι έχει γίνει...

Δεν θα το πιστέψεις – Αυτός ο Έλληνας νικητής ριάλιτι έχει γίνει εκατομμυριούχος!

Η συμμετοχή σε ριάλιτι είναι το όνειρο πολλών ανθρώπων οι οποίοι είτε βλέπουν την ευκαιρία να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, είτε ευελπιστούν σε δημοσιότητα που θα τους δημιουργήσει νέες ευκαιρίες στην ζωή τους.Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που είναι και επαγγελματίες στην συμμετοχή σε ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια αφού μοναδικό σκοπό έχουν το να γίνουν διάσημοι.

Λίγοι όμως είναι εκείνοι που το καταφέρνουν πραγματικά και ακόμα λιγότεροι που λύνουν το οικονομικό τους πρόβλημα.

Υπάρχει όμως ένας παίκτης που έγινε και γνωστός μέσα απο την συμμετοχή του σε ριάλιτι, απο το οποίο μάλιστα βγήκε και νικητής, ενώ η συνέχεια ήταν για εκείνον ακόμα καλύτερη αφού το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και η πολλή δουλειά που έριξε τον έχουν κάνει ένα απο τα πιο διάσημα ονόματα στην Ελλάδα ενώ οι οικονομικές του απολαβές κάθε χρόνο ανέρχονται σε εκατομμύρια!

Ναι καλά διαβάσατε σε εκατομμύρια.

Φυσικά μιλάμε για τον Άκη Πετρετζίκη ο οποίος ήταν ο νικητής του πρώτου MasterChef το 2010 στο Mega.

Απο εκείνη την ημέρα και μετά ο σπουδαγμένος λογιστής, σεφ πλέον Άκης Πετρετζίκης είδε τα πάντα να εκτοξεύονται. Εκτός απο καλός μάγειρας, είναι και ένας τρομερά επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει στην κατοχή του εταιρίες, των οποίων τα καθαρά έσοδα προκαλούν το λιγότερο δέος!

Η εταιρία Άκης Πετρετζίκης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ το 2019 είχε έσοδα κάτι πάνω απο 2.500.000 ευρώ, ενώ το προηγούμενο έτος 2018 είχε 2.492.250 ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 573,295 ευρώ το 2019 ενώ το 2018 ήταν 658,282.

Εκτός όμως απο αυτή την εταιρία έχει στην κατοχή του άλλη μια εταιρία με την ονομασία Άκης Πετρετζίκης Eshop EE τις οποίας τα έσοδα ξεπερνούν κατά πολύ αυτά της Μονοπρόσωπης ΕΠΕ!

ΠΗΓΗ: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα