Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔεν είναι και λίγα - Η περιουσία που θα μοιράσει στα παιδιά...

Δεν είναι και λίγα – Η περιουσία που θα μοιράσει στα παιδιά του ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με κάθε ιδέα του να γίνεται… επιτυχία, σε παραγωγές που πάντοτε κέρδιζαν το κοινό.

Η μαμά του έχει ιδιαίτερο χιούμορ. το έχει δηλώσει ο ίδιος. Μια μέρα, λοιπόν, όταν ήταν ακόμη μικρός, μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε: «Συγγνώμη που σ’ ενοχλώ, αγόρι μου. Μόνο επειδή με ρωτούν οι φίλες μου, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;». Ο μικρός Αντώνης τής απάντησε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Και σύντομα έγινε… πειρατής. Η καριέρα του ξεκίνησε από το πειρατικό ραδιόφωνο. Ενας συμμαθητής του είχε φτιάξει έναν πομπό και ο 12χρονος Αντώνης άρχισε ερασιτεχνικά την παρουσίαση εκπομπών μαζί με την παρέα του. «Εκανα εκπομπή τέσσερις-πέντε ώρες την ημέρα και δεν μου έφτανε. Ηθελα κι άλλο», έχει δηλώσει.

Το πέρασμα στο δημοτικό ραδιόφωνο και στη δημοτική τηλεόραση δεν άργησε να έρθει, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του ’90 συναντήθηκε με την αναγνωρισιμότητα προκαλώντας «Comfuzio», στην ΕΤ3 αρχικά και στο STAR αργότερα, μέσα από την ομώνυμη εκπομπή που συμπαρουσίαζε τότε με τον Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και τον Αντώνη Παραρά. Οι τρεις τους ετοίμαζαν το 1997 τη μεγάλη μεταγραφή στο MEGA, αλλά η ξαφνική τραγική απώλεια του Παραρά τούς άφησε μόνους. Η μεγάλη αναγνώριση ήρθε μερικά χρόνια αργότερα μέσα από την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.» (φημολογείται πως το ακρωνύμιο σημαίνει «Αντώνη Μας Αφησες Νωρίς»), στην οποία η ήδη πετυχημένη συνεργασία με τον Καλυβάτση συνεχίστηκε.

Λίγο αργότερα, δε, συνέχισε με το «Ράδιο Αρβύλα», που μέχρι και σήμερα μας κρατά παρέα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Δεν είναι, όμως, και η μόνη του επαγγελματική ενασχόληση έως σήμερα.

Ο ίδιος διαθέτει εδώ και μερικά χρόνια το δικό του μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη, στον οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην καλή ξένη μουσική. Πρόκειται για τον «Imagine». Ο ίδιος ο Κανάκης έχει…
τη δική του καθημερινή εκπομπή μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, που ουσιαστικά αποτελεί μία ραδιοφωνική έκδοση των τηλεοπτικών «Ράδιο Αρβύλα», με την εκπομπή φέτος να καθυστερεί για συγκεκριμένο λόγο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Καρφί», ο Αντώνης Κανάκης εδώ και χρόνια έχει επεκταθεί με συμμετοχές σε μπαρ και εστιατόρια της συμπρωτεύουσας, αφού προτιμούσε να επενδύει τα χρήματα που έβγαζε από την τηλεόραση παρά να τα βάζει στην άκρη.

Το πολυτελέστατο εξοχικό στην Χαλκιδική

Ο Αντώνης Κανάκης έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την Χαλκιδική. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να επενδύσει στην περιοχή πριν περίπου 10 χρόνια και να αγοράσει ένα lux εξοχικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την περιοχή της Χαλκιδικής (διατηρούσε για χρόνια χώρους εστίασης εκεί), προέβη σε αυτή την κίνηση πριν αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Πλέον, χαίρεται την εξοχική του κατοικία μαζί με τη σύζυγό του Επιστήμη Μπόνου και τα δύο τους παιδιά.

Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον είχε συλλάβει να παίζει μουσική ως Dj, αλλά και ρακέτες.

εξοχικό Αντώνη Κανάκη Χαλκιδική

Το εξοχικό βρίσκεται στην περιοχή Καψόχωρα ή Πευκοχώρι και είναι πολύ κοντά στη θάλασσα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πρόκειται για ένα από τα οκτώ πολυτελή σπίτια που βρίσκονται στην εν λόγω περιοχή και είναι πραγματικό παλάτι, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις – και μάλιστα με φοβερή θέα. Ακούγεται ότι το νέο απόκτημά του του στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ ένας Ρώσος μεγιστάνας είχε προσφέρει για σπίτι στην περιοχή 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να καταφέρει τελικά να το αποκτήσει.

Η παραδοχή για τα χρήματα που έχει κερδίσει

Τροχοπέδη για τον Αντώνη Κανάκη αποτέλεσε κατά καιρούς ο φόρτος εργασίας που απαιτεί η δουλειά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «TV Έθνος»: «Κατά καιρούς με είχε απομονώσει, μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία μου και είναι κάτι που σταδιακά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο παρουσιαστής μιλάει επίσης για τον έρωτα λέγοντας ότι «δεν τον φοβάται, αλλά σίγουρα κρατάει πράγματα για τον εαυτό του». Όσο για τα σχόλια ότι έχει γίνει πλούσιος από την τηλεόραση, απαντά: «Είναι αναπόφευκτο έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Όμως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή»,

 

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα