Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔείτε πώς είναι σήμερα ο Κώστας Κεντέρης – Θα τον αναγνωρίζατε;

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κώστας Κεντέρης – Θα τον αναγνωρίζατε;

Στο παιδικό χωριό της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου, στο Αίπος της Χίου, στην εκδήλωση και το γεύμα που διοργανώθηκε σήμερα απο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την ευκαιρια των 32ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου έδωσε το παρών ο Κώστας Κέντέρης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται προς τιμήν του πατρός Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου την παρουσίαση της οποίας έχει αναλάβει η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ συμμετέχει ο Πάνος Μουζουράκης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους είναι θεσμικοί και διοικητικοί παράγοντες της Χίου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Περιφερειάρχης Βορειου Αιγαίου, δήμαρχοι των νήσων της Περιφέρειας, βουλευτές όλων των κομμάτων ,ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες, η Προεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφια Σακοραφα και ο ευρωβουλευτής κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζι με τους Γ.Καραγκουνη, Α.Μπασσινα και Α. Νικοπολιδη.

Αυτή ήταν, στην πραγματικότητα, μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Κώστα Κεντέρη.

Ο γνωστός αθλητής και Ολυμπιονίκης στίβου πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αφού έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την τελευταία φορά που είχαμε δει τον Κώστα Κεντέρη ήταν σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου τρια χρόνια με τον ίδιο να απολαμβάνει τη βόλτα του σε εμπορικό κέντρο μαζί με την σύζυγό του.

Ο Κώστας Κεντέρης που έχει καταγωγή από τη Μυτιλήνη σήμερα είναι 48 ετών και από πολύ νωρίς κατάφερε να ξεχωρίσει με τις αθλητικές του επιδόσεις ενώ το 2000 ξεπέρασε κάθε προσδοκία κατακτώντας το Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Σήμερα συνεχίζει να ασχολείται με τη γυμναστική και ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Δείτε τον:

*Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το TLife.gr και την Κάλλια Καρτσάκη

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα