Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔανάη Μπάρκα: Σε πολύ κακή ψυχολογία μετά την αποκάλυψή της – «Δεν...

Δανάη Μπάρκα: Σε πολύ κακή ψυχολογία μετά την αποκάλυψή της – «Δεν πίστευα ότι θα το ζήσω αυτό»

Σαββατοκύριακο πένθους, κλεισμένη στον εαυτό της και θέλοντας να αποστασιοποιηθεί λίγο από τα πράγματα, πέρασε η Δανάη Μπάρκα μετά την αποκάλυψη του τι ακριβώς τής έχει συμβεί! Η παρουσιάστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε την Παρασκευή 19/1 στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» φανερά στενοχωρημένη και μάλιστα από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ήταν στον «αέρα» ξεκαθάρισε στους τηλεθεατές: «Εγώ να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη γιατί σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη μέρα για μένα. Θα μοιραστώ τις επόμενες ημέρες τι έχει συμβεί.

Οπότε η διάθεσή μου σήμερα είναι λίγο περίεργη και σας ζητώ συγγνώμη αν με βλέπετε περίεργα. Τις επόμενες ημέρες θα τα πούμε όλα. Θα μου φτιάξει η τετράδα της καρδιάς μου τη διάθεση… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πάντα, για όλα, πόσω μάλλον σε τέτοιες δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές». Με μία μακροσκελή ανάρτησή της την οποία συνόδευε με ένα πολύ τρυφερό βίντεο, η Δανάη αποκάλυψε τελικά τι ακριβώς είχε μεσολαβήσει και ήταν πράγματι τραγικό για την ίδια. Η σκυλίτσα της, η Ρόξυ, με την οποία είχε μοιραστεί τα τελευταία 12 χρόνια και λύπες και χαρές και τα πάντα, δεν ήταν πια στη ζωή. Η Δανάη συνόδευσε το μήνυμά της γεμάτο συναισθήματα με ένα πολύ τρυφερό βίντεο από όμορφες στιγμές που έζησε με τη Ρόξυ της και έγραψε στη λεζάντα του:
«Η Ρόξυ “έφυγε”.   12 χρόνια ευτυχίας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το γράψω ή θα το ζήσω αυτό. Ίσως εθελοτυφλούσα, ίσως έβλεπα ποσό δυνατή είναι και κορόιδευα τον εαυτό μου πως θα είναι για πάντα μαζί μας, ίσως έκανε τα αδύνατα δυνατά να μου δείξει πως αντέχει οτιδήποτε προκύψει και θα φτάσει 100 ετών, ίσως παρατηρούσα την αγάπη που έδινε κι έπαιρνε και ήλπιζα πως αυτή η αγάπη είναι το γιατρικό για την αιωνιότητα…ίσως… ίσως…ίσως. —- Όσοι γνώρισαν την Ροξυ, καταλαβαίνουν απόλυτα τι σημαίνει αυτό. Η Ροξυ ήταν τα φιλιά που έπαιρνα όταν έκλαιγα στα δύσκολα, στις απώλειες, στις αλλαγές. Η Ροξυ ήταν η αγκαλιά που λάμβανα όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε τίποτα, όταν πνιγόμουν από λύπη, από απελπισία κι από θυμό. Η Ροξυ ήταν το σκυλί που όλα τα παιδιά εντυπωσιαζόντουσαν απ’ το μέγεθος και ξεπερνούσαν αμέσως τον φόβο τους και έμπαιναν στην μουσούδα της και έπαιζαν. Η Ροξυ ερχόταν στα θέατρα, στην εκπομπή, στις βόλτες και έτρεχε να σκουντήξει τους πάντες για να ξεκλέψει ένα χάδι.

Η ροξυ ήταν η οικογένεια που θα ονειρευόταν κάθε παιδί, κάθε άνθρωπος, κάθε ζευγάρι, κάθε ένας από όλους. Η Ροξυ έφευγε απ’ το τραπέζι μας στους καφέδες και πήγαινε στα δίπλα τραπέζια να την χαϊδέψουν. Η Ροξυ “έβγαλε” γάλα χωρίς να είναι έγκυος για τον Μεζέ όταν πρωτοήρθε σπίτι και μετά ξανά για 4 γατάκια νεογέννητα που βρήκαμε στα σκουπίδια και τα μεγαλώσαμε για 1 μήνα σπίτι μας. Η Ροξυ ήταν το σκυλί θαύμα. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος με βλέμμα παιδιού, που επέλεξε να ζει στο σώμα ενός σκυλιού γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ χειρότεροι. Η Ροξυ έφυγε και μαζί της έφυγε ένα μεγάλο κομμάτι μας που δεν θα αναπληρωθεί ποτέ. Ρόξυ μου, μας έκανες καλύτερους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα