Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔανάη Μπάρκα: «Να είστε ανάμεσα σε ανθρώπους από επιλογή και όχι από...

Δανάη Μπάρκα: «Να είστε ανάμεσα σε ανθρώπους από επιλογή και όχι από ανάγκη» – Η νέα ανάρτηση στο Instagram

- Advertisement -

Μία νέα ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ της στο Instagram η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια, με αφορμή το νέο μήνα που μπήκε, θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα στους ακολούθους της.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της και έγραψε στη λεζάντα του post: «Καλό μήνα. Κορίτσια μου & αγόρια μου, να βρίσκετε τρόπο να είστε πάντα χαμογελαστοί με όσους και όσα έχετε. Να είστε ανάμεσα σε ανθρώπους από επιλογή και όχι από ανάγκη. Ακούμε & διαβάζουμε συνέχεια δυσάρεστα γεγονότα, βία, ρατσισμό, πίεση, στεναχώρια, εγκλωβισμό. Μετράω καθημερινά τόσα πολλά μηνύματα που μου έρχονται από υπέροχες ψυχές οι οποίες αισθάνονται μοναξιά ή περιθωριοποίηση.

Δεν περνάνε όλα απ το δικό μας χέρι όμως όσο έχουμε την δυνατότητα πρέπει να αντιστεκόμαστε στο σκοτάδι, στις άσχημες σκέψεις και τις κακές συμπεριφορές. Η ζωή μας είναι δώρο. Διεκδικείστε όσα θέλετε και μην αφήσετε κανέναν να τολμήσει να σας κόψει τα φτερά.

Αν έπαιρνα στα σοβαρά έστω κι ένα σχόλιο από όσα μου έχουν γράψει τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι “no lifers”, τώρα ούτε θα ήμουν ήδη στην τηλεόραση 4 ολόκληρα χρόνια, ούτε θα είχαμε δημιουργήσει εδώ αυτή την δίκη μας ομάδα και κοινότητα που μιλάμε, ούτε θα είχα πραγματοποιήσει πολλούς στόχους μου. Βρείτε ανθρώπους φωτεινούς και ζήστε όπως εσείς ονειρεύεστε, όχι οι υπόλοιποι».
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα