Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔανάη Μπάρκα: Η εξέλιξη στην προσωπική της ζωή αυτή τη στιγμή ήρθε...

Δανάη Μπάρκα: Η εξέλιξη στην προσωπική της ζωή αυτή τη στιγμή ήρθε με ένα story

Η Δανάη Μπάρκα έχει γίνει πια καθημερινή συνήθεια. Η αγάπη του κοινού μπορεί να άρχισε μέσω της δημοφιλίας της μαμάς της, Βίκυς Σταυροπούλου, όμως, το λαμπερό κορίτσι χάραξε τον δικό του δρόμο με την παρουσιάση του φετινού προγράμματος στο Mega, με την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει τη δεδομένη στιγμή 196.000 followers, οπότε μπορείς να φανταστείς τι συνέβη όταν η παρουσιάστρια έκανε ένα story σχετικό με dating και την προσωπική της ζωή.

Η μακροχρόνια σχέση της Δανάης: 

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ήταν μέχρι τον Μάρτιο του 2021 ζευγάρι με τον Πάνο Αδαμόπουλο. Η Δανάη και ο personal trainer ήταν μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια και είχαν χωρίσει αρκετές φορές μέχρι τον Μάρτιο όπου και αποφάσισαν να λήξουν οριστικά τον δεσμό τους.

Η Μπάρκα, είχε στο παρελθόν αποκαλύψει τη στεναχώρια που βίωνε κάθε φορά που χώριζε με τον Πάνο:

«Εγώ δεν ήθελα καθόλου να τον χωρίσω, έκλαιγα πάρα πολύ, δεν ήθελα να συμβεί. Τις πρώτες ημέρες έλεγα στους φίλους μου, “Ακούστε, επειδή δεν μπορώ να το ξεπεράσω, θα κάνουμε σαν να μη συμβαίνει, θα κάνουμε σαν να υπάρχει κανονικά ο Πάνος στη ζωή μας, μέχρι να δούμε αν όλο αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε», είχε πει τότε η Δανάη Μπάρκα, καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα».

Οι φήμες για τον δεσμό με τον Απόστολο Ρουβά:

H Δανάη και η προσωπική της ζωή έχει γίνει συχνά αντικείμενο συζήτησης όπως και συνέβη στην πρόσφατη εκδρομή της με τον Απόστολο Ρουβά. Ο αδερφός του Σάκη και μάγειρας στο πρβινό του Mega δήλωσε πρόσφατα πολύ ερωτευμένος:

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό», είχε πει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μπάρκα και Ρουβάς ταξίδεψαν μαζί ως την Εύβοια, σαν δύο καλοί φίλοι.

Το story για την προσωπική της ζωή:

Όλοι απορούν αν είναι σε σχέση αλλά υπάρχει ένα κοινωνικό δίκτυο που επιμένει πως η Δανάη είναι μόνη! Δες τι εννοούμε παρακάτω.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα