Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη» – Τι...

Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη» – Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους

Ύστερα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της στον παρουσιαστή.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι τρία χρόνια τώρα ζητά από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της δώσει μία συνέντευξη και παρά το γεγονός πως εκείνη έχει βρεθεί δύο φορές στη δική του εκπομπή και ο ίδιος έχει εκφράσει τη συμπάθειά του, επιμένει στη στάση του.

«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει. Έχω ακούσει πόσο με αγαπάει. Πόσα χρόνια με ξέρει. Πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε…

Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να συμβεί. Αν δω ότι δεν… Δεν ξέρω, πολύ με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης, δεν πειράζει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη που δεν μου δίνει συνέντευξη τρία χρόνια. Πόσα βίντεο του έχουμε στείλει στη γιορτή του με χρόνια πολλά; Τέλος πάντων, τον αγαπάω και πάλι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα