Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔήμητρα Ματσούκα: “Πλήρωσα για να μην μπει φωτογραφία σε περιοδικό”

Δήμητρα Ματσούκα: “Πλήρωσα για να μην μπει φωτογραφία σε περιοδικό”

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η Δήμητρα Ματσούκα κάνοντας μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης. Η συζήτηση έφτασε και στην περίοδο που η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε πολλές φωτογραφίσεις, κάνοντας μάλιστα γνωστό πως κάποια στιγμή πλήρωσε για να μην μπει μια φωτογραφία σε περιοδικό.

«Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον.

Ξέρετε τη γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν. Και μου είπα ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση. Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και για τη δουλειά που ήθελε να κάνει εκτός του καλλιτεχνικού επαγγέλματος. «Ήθελα να μπω στη νομική. Ήθελα να μπω στο ποινικό. Η σκέψη του να γίνω ηθοποιός ήρθε μετά το σχολείο. Τη δεύτερη χρονιά που έδινα πανελλήνιες και έγραφα έκθεση, δεν έβλεπα θέατρο και μόλις είδα μου πέρασε η θέληση του να γίνω δικηγόρος».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα