Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται – Η αποκάλυψη για τις...

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται – Η αποκάλυψη για τις κοινές διακοπές

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως διανύει η Δέσποινα Βανδή, αφού οι φήμες τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό διάστημα, ωστόσο τους τελευταίους μήνες όλα έχουν ανατραπεί και κυκλοφορούν μαζί στην πρωτεύουσα με μεγάλη άνεση, ζώντας ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν μερικές ημέρες σε κρητικό γλέντι με φίλους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κουτούκι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Ερμού να απολαμβάνουν τις αγορές τους τους.

Το μεταξύ τους ειδύλλιο φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, να ξεκίνησε στα στούντιο ΚΑΠΑ όταν εκείνος βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια που την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στη νότια Εύβοια στην περιοχή Μεσοχώρια. Το ζευγάρι είχε ένα βαρκάκι και πήγαινε για μπάνιο σε μικρούς κόλπους της περιοχής μακριά από πολυσύχναστες παραλίες, ενώ οι δυο τους κυκλοφορούσαν χαλαροί και επισκέπτονταν μικρά ταβερνάκια της περιοχής.

Πέρα από την Εύβοια όμως, οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και στην Κρήτη την περίοδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και η Δέσποινα Βανδή για το My Greece.

Οι δυο τους πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο, καθώς έπρεπε να διαχειριστούν πολλά που είχαν να κάνουν με τις ζωές πριν τη γνωριμία τους. Βασική τους προτεραιότητα ήταν να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις καταλληλότερες συνθήκες για τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από τους γάμους τους. Πλέον όλα όμως δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους αφού περνούν αρκετές μέρες της εβδομάδας μαζί ενώ ο λόγος που οι περισσότερες συναντήσεις τους είναι στο κέντρο δεν είναι άλλος από το νέο σπίτι του ηθοποιού που μετακόμισε από τα βόρεια προάστια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα