Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓόνος εύπορης οικογένειας - Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου,...

Γόνος εύπορης οικογένειας – Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης

Μετά το επεισοδιακό της διαζύγιο με τον Τόνι Μαυρίδη, η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει την ευτυχία στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη. Πορεύονται μαζί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν το 2014 κρυφά από τα media.

Όπως έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η Έλενα, έχει δηλώσει αρκετές φορές το πόσο αγαπάει τον σύζυγό της, αλλά και το πόσο κτητική είναι μαζί του.

Ποιος είναι όμως ο σύζυγος της Έλενας, Ανδρέας Καψάλης και με τι ασχολείται;

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία “Κάστωρ” και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην “Άκτωρ”, μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Το σπίτι που μένουν

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έκλεισαν 10 χρόνια γνωριμίας και η pop star κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram στιγμιότυπο από την βραδιά τους για την επέτειό τους.

Μπορεί οι δύο τους να έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο συχνά φωτογραφίες της τραγουδίστριας στο Instagram μας αποκαλύπτουν πολλά! Όπως το μοντέρνο σπίτι του ζευγαριού.

Τι είδαμε από το μοντέρνο σπίτι της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη; Οι περισσότεροι χώροι κυμαίνονται σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις, με το ξύλινο πάτωμα και την πολυτελή τραπεζαρία να κάνουν την διαφορά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα