Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓωγώ Βαγενά: Εξηγεί τους λόγους που την «έκοψε» on air η Αννίτα...

Γωγώ Βαγενά: Εξηγεί τους λόγους που την «έκοψε» on air η Αννίτα Πάνια!

Η Αννίτα Πάνια «έκοψε» την ώρα που τραγουδούσε την Γωγώ Βαγενά, ενώ όταν οι μουσικοί συνέχισαν για να κλείσουν το πρόγραμμα, η Αννίτα είπε on air «κοίτα ρε» εμφανώς στραβωμένη.

Γωγώ πες μας η ακριβώς συνέβη; Είχατε μιλήσει πριν την εκπομπή με την Αννίτα;

Όχι καθόλου. Η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη. Πριν δύο εβδομάδες πήρε τηλέφωνο μια καλή φίλη από την εκπομπή της Αννίτας τον σύζυγο μου, Βαγγέλη, για να στήσει τα ηχητικά μηχανήματα για την εορταστική εκπομπή τους, αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε. Στην πορεία αυτό άλλαξε και παρακάλεσε η φίλη της εκπομπής εάν γίνεται να μείνουν τα μηχανήματα στημένα για δύο Σαββατοκύριακα. Χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα. Μετά από συζήτηση με τους ανθρώπους που θα δούλευαν εκεί, είπαν το τελικό οκ! Να πάρουν αυτοί τουλάχιστον ένα μεροκάματο, καθώς ο σύζυγος μου δεν πληρώθηκε καθόλου ο ίδιος για τις υπηρεσίες του. Στον Βαγγέλη έδωσαν 500 ευρώ που ήταν χρήματα για τους ανθρώπους της ορχήστρας για τις τρεις αυτές εκπομπές. Το μόνο που συμφώνησε ο Βαγγέλης με την παραγωγή ήταν να βγω να τραγουδήσω για δέκα λεπτά στην εκπομπή. Τίποτε άλλο.

Σε είδαμε κανονικά στο πλατό, αλλά ξαφνικά μπαίνει η Αννίτα στο πρώτο τραγούδι και σε σταματάει και μάλιστα όταν συνέχισες να τραγουδάς την ακούσαμε να λέει «κοίτα ρε», είχε κάποια εμπάθεια μαζί σου;

Δεν μπορώ να ξέρω αν είχε κάτι μαζί μου. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ άβολα εκείνη τη στιγμή γιατί άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλο έγινε. Αν ήμουν ανεπιθύμητη για την κυρία Πανιά θα μπορούσε να μου το πει από την αρχή να μην πήγαινα καθόλου στην εκπομπή της. Εγώ ήμουν από νωρίς στο πλατό για να κάνουμε τη σχετική πρόβα κλπ. Ξαφνικά λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή ρωτάει ο σύζυγος μου τον floor manager σε ποιο σημείο έχουν γράψει για το δεκάλεπτο συμφωνηθέν της Γώγους! Δεν είχαν γράψει τίποτα πουθενά. Έρχεται η αρχισυνταξία κάτω και ρωτάει ξανά ο Βαγγέλης τι ώρα θα βγω για το δεκάλεπτο μου; «Ποιο δεκάλεπτο;» λέει. «Ένα τραγούδι θα πει…» και πέφτουμε από τα σύννεφα. Λέει ο σύζυγος μου έξαλλος: «Εάν δεν βγει η Γωγώ αυτά τα 10 λεπτά που συμφωνήσαμε, δεν θα βγει τίποτα άλλο με τα δικά μου μηχανήματα!!!». Με τα πολλά το κάναμε 9 λεπτά με χίλια παρακάλια και ενημέρωση στην Αννίτα στο διάλειμμα πέντε λεπτά πριν βγω. Τελικά έγινε αυτό που είδατε και στην εκπομπή… Στα πέντε λεπτά η Αννίτα φέρθηκε όπως φέρθηκε γιατί έτσι θεώρησε σωστό.

Αφού σε διέκοψε λοιπόν με το ζόρι και δεν σε άφησε να πεις ακόμη δύο τραγούδια που είχατε συμφωνήσει και βγήκες από το πλατό δεν μιλήσατε με την Αννίτα;

Δεν μου έδωσε καθόλου σημασία και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που η Αννίτα ήταν τόσο απαξιωτική απέναντι μου.

Γνώριζε η Αννίτα ότι είσαι η νύφη της Πολύς Πάνου; Ότι δεν είσαι μια τυχαία τραγουδίστρια που πέρασες από σπόντα από το πλατό της εκπομπής της;

Δεν μπορώ να ξέρω αν γνώριζε η Αννίτα την επαγγελματική μου πορεία. Δεν ξέρω αν η αρχισυνταξία την είχε ενημερώσει. Εγώ δεν πήγα εκεί με τουπέ, ούτε με ύφος να το παίξω ότι είμαι κάποια και απαιτούσα να βγω στην εκπομπή της. Αν δεν με ήθελε, θα μπορούσε να το πει και να μην πάω καθόλου τόσο απλά τα πράγματα.

Θα ήθελες να σου ζητήσει η Αννίτα συγγνώμη; Τι θα έλεγες στην Πανιά αν την συναντούσες ξανά;

Δεν έχω ανάγκη να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος. Απλά θα ήθελα να μου έλεγε αν γνώριζε ότι θα πάω στην εκπομπή της ή όχι και αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου και δεν το ξέρω. Ένιωσα ότι ήμουν απροσκάλεστη στην εκπομπή της και ήταν πάρα πολύ άβολο αυτό. Ότι ξαφνικά εγώ επιβάλλω τον εαυτό μου, που φυσικά δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΙ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα